Berkay Kandemir
10 Numara!
- 25 Mart 2018
- 18.751
- 15.389
- 1.748
Gönül istemese de Belhanda oynamazsa Selçuğun oynama ihtimali yüzde 100 e yakın malesef,sürpriz olur oynamamasıSelçuk filan yazmayın kadrolara gözünüzü seveyim yaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gönül istemese de Belhanda oynamazsa Selçuğun oynama ihtimali yüzde 100 e yakın malesef,sürpriz olur oynamamasıSelçuk filan yazmayın kadrolara gözünüzü seveyim yaa
Başta Elmander gibi pres yapan forvetimiz yok,ki savunma hucümdan başlar felsefesinde baya önemli role sahipti,orta sahayla bağlantı kuracak yardımcı forvetimiz yok Necati gibi.Melo gibi çift yönlü orta saha yok,henüz yok diyelim Seri-Nzonzi nasıl olacak görmek lazım.Defansta Ujfalusi gibi patron yok.Kısacası o oynu oynayacak özellikte oyuncularımız var mı tartışılır.Yakınından geçsek bile yetecek lig için,umarım kadro çok çabuk oturur ve özlenen futbolu oynarız.11-12 takımını istiyoruz hoca arada bir kontra yiyen ama 15 pozisyona giren oyunu istiyoruz.
Gönül istemese de Belhanda oynamazsa Selçuğun oynama ihtimali yüzde 100 e yakın malesef,sürpriz olur oynamaması
Kesinlikle haklısın renktaş,Selçuktan daha kötü oynamazlar kesinlikle.Fatih hocayı severim ama Selçuk sevdasını anlayamıyorum bir türlü.Mecbur muyuz biz bu adama renktaş
Şu çöpün yerine alt yapıdan bir genç koysak çok daha iyi bir futbol izlettirir bizlere
Fenerbahçe’nin bu galibiyetleri onlar için bir bakıma da kötü oldu. Çünkü bizimkiler geçen sene gibi çantada keklik bir Fenerbahçe olmadığını görüp transfer işlerinde ellerini hızlandırır. Takım da yarın “Siz hayırdır!!!” dercesine oynar. Eğer 1-0, 2-1 falan yenersek taraftarın da modu düşer iyice ve camia olarak da işler sarpa sarar. Yarınki maç aslında ligin kaderini değiştirecek bir maç. Ama asıl önemlisi Kayserispor maçı. Kayseri deplasmanını daha önemli görüyorum ben yarından.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi