⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

umdugum
Nando
Sener Luyi Donk Linnes
Nzonzi
Emre Jimmy Seri Babel
Diagne

olacak olan:
Nando
Mariano Luyi Donk Nagatomo
Nzonzi
Jimmy Selcuk Seri Babel
Diagne

11-12 takımını istiyoruz hoca arada bir kontra yiyen ama 15 pozisyona giren oyunu istiyoruz.

Aslında Belhandanın 2 antreman eksiği var bugün çalıştı,Feghouli Pazartesiden beri antremanda. Oynarlar heralde ya

11-12 takımını istiyoruz hoca arada bir kontra yiyen ama 15 pozisyona giren oyunu istiyoruz.
Başta Elmander gibi pres yapan forvetimiz yok,ki savunma hucümdan başlar felsefesinde baya önemli role sahipti,orta sahayla bağlantı kuracak yardımcı forvetimiz yok Necati gibi.Melo gibi çift yönlü orta saha yok,henüz yok diyelim Seri-Nzonzi nasıl olacak görmek lazım.Defansta Ujfalusi gibi patron yok.Kısacası o oynu oynayacak özellikte oyuncularımız var mı tartışılır.Yakınından geçsek bile yetecek lig için,umarım kadro çok çabuk oturur ve özlenen futbolu oynarız.

Alanda olacağım, Selçuk adlı herifi sahada görmek istemiyorum Emre Mor kanatta Feghouli ortada olsun.

Fenerbahçe’nin bu galibiyetleri onlar için bir bakıma da kötü oldu. Çünkü bizimkiler geçen sene gibi çantada keklik bir Fenerbahçe olmadığını görüp transfer işlerinde ellerini hızlandırır. Takım da yarın “Siz hayırdır!!!” dercesine oynar. Eğer 1-0, 2-1 falan yenersek taraftarın da modu düşer iyice ve camia olarak da işler sarpa sarar. Yarınki maç aslında ligin kaderini değiştirecek bir maç. Ama asıl önemlisi Kayserispor maçı. Kayseri deplasmanını daha önemli görüyorum ben yarından.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerbahçe’nin bu galibiyetleri onlar için bir bakıma da kötü oldu. Çünkü bizimkiler geçen sene gibi çantada keklik bir Fenerbahçe olmadığını görüp transfer işlerinde ellerini hızlandırır. Takım da yarın “Siz hayırdır!!!” dercesine oynar. Eğer 1-0, 2-1 falan yenersek taraftarın da modu düşer iyice ve camia olarak da işler sarpa sarar. Yarınki maç aslında ligin kaderini değiştirecek bir maç. Ama asıl önemlisi Kayserispor maçı. Kayseri deplasmanını daha önemli görüyorum ben yarından.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

öyle fark falan beklememek lazım.

bu konyaya karşı son yıllarda galip gelsek de hep ite kaka oldu. yine öyle olur. bir de kilit bazı isimler oynamazsa zorlanırız epeyce.

ama 8-0'a 3 puan veriyorlar 2-1'e de. skorun önemi yok yeter ki kazanalım.

Geri
Üst Alt