⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

İnşallah Feghouli oynayabilecek durumdadır, zaten Belhanda yok bir de Feghouli'yi de kaybetmeyelim

Şu maçın hiçbir zorluğunu göremiyorum maçı kazanmak da Konyaspor a puan / puanlar hediye etmek de bizim elimizde

Denizli maçı gibi kaybetmek için elimizden gelen her şeyi yaparsak durduk yere içeride böyle zor olmayan bir maçı bile tehlikeye atarız

O yüzden top oynayın ...

Bence maçı kazanıp kazanamamak önemli değil.. Çünkü iyi futbol oynasanda futbol şansı yanında olmaz ve yenilip berabere de kalabilirsin dün Başakşehir'in yaşadığı gibi..Bizim Takımın hiçbir hucum formasyonu yok.. 1.5 senedir defanstan top çıkaramıyoruz..1.5 senedir bizim maçlarımızın kaderini bireysel performanslar belirliyor..Bırakın ileride rakibe basmayı kendi ceza sahamızın yarısında basmaktan aciz takımı senelerdir hiç görmedim.. Eğer aynı mantalitede devam edilirse bizi eleğe çevirirler..

Bugün iyi oyun oynayacakmış gibi hissediyorum.
Nzonzi baya fark yaratacak gibi hissediyorum.

Ben satış danışmanlığı yapıtğım zamanlarda müşterilerden yemediğimiz trip kalmıyordu. 30 lira verip bi tane tişört alacak diye elli takla attıran mı dersin, bilmem ne mağazasında yaşadığı problem yüzünden sana gelip bağıran çağıran mı dersin. 22:00'da kapanan mağazada saat 22:30 olmasına rağmen çıkmayan, uyarınca bağıran çağıran mı dersin. (Yalan yok bir keresinde birbirimize girmeye ramak kalmıştı, çıktı gitti öyle olunca.) Gidipte ''Ya benim moralim bozuk çalışamıyorum ben.'' demiyordum. Desem istifanı yaz çık git derlerdi. Neredeyse koskoca mağazanın yıllık satışı(kar değil satış) kadar para kazanan herifler iki tezahürat duyunca morali bozulacak oynamayacak öyle mi? Bir de buna normal gözüyle bakacağız?

Yine Selçuk oynarsa ve puan kaybedersek birileri kına yakar inşallah resmen eksik oynuyoruz yıllardır yetti yani hiçbir sebeple açıklamayazlar daha bu faydasızın oynamasını gerekirse alt yapıdan adam koyacaksın artık yeter

Geri
Üst Alt