⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

Yangın yapacak bi durum yok, konya duvar örmeyi zaten iyi yapan bir takım. Hücumda biraz daha çabuk paslaşsak dağıtırız konyayı. Nzonzi ve diagneyi beğendim, seri sonradan toparladı

İyi oyundan kasıt Konya'nın hiç zorlamaması sanırım. Topu bırakıp bekliyorlar. Bu durumda bile bir tane organize atak yok. Deplasmanda orta sınıf bir takım olsa öne geçmişlerdi.

Çıkışları erken yapsak, rahat gol atarız.
Topla dakikalarca arkada oyalanırsan, tabii ki adamlar 10 kişi defansa çekilir.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bu takim adami kanser eder. Orta Sahamiz odun gibi ortadan delip gececek Adam yok hep Yan pas geri pas. Millet seri dedi Ama adamin pek bir özelligi yok hatta ndiaye Seriden daha faydaliydi. Topu hizli bir sekilde ileri cikarabiliyordu. Orta sahamizda hic bir oyuncu da bu özellik yok. Forvet zaten yok. Diagne ve Babel hic bir sekilde uyusmuyorlar. Babel belki erken konusuyor olabilirim insallah yanilirim ama yanlis transfer bence Babel den pek bir fayda göremeyecegiz. Begendigim iki isim var luyindama ve feghouli. Feghouli cabaliyor Ama ona uyacak yaninda Adam yok. Takim olamamisiz ne yazik ki hala ve uzun sürede olamayacakmis gibi bir his var icimde. Ama yinede bu maci öyle veya böyle aliriz.

Konya karşısında zaten ilk yarıda gol beklemiyordum da Konya'nın bu kadar da kapanacagini oyunu çirkinleştireceğini düşünmüyordum

Erman’a bak. Birilerini sampiyon yapmak istiyorsanız acik acik söyleyin diyor, konyanın penaltısı verilmedi diye. 2 günde fenerli oldu bu adam dünden beri feneri savunuyor

bunları önemsemeyin

bunlar reyting ..pusu

şu anda fener rüzgar aldı taraftarı tv izliyor, gazete alıyor tabiki onlara yanlayacaklar

geçen senelerde de bize öyleydi

yarın bjk olsa ona öyle olurlar

Geri
Üst Alt