⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

hem konya 11 kisi defans yapıyor diyorsunuz hem ortahamız cok iyi diyorsunuz. nasıl is bu. :unsure:

Emre Mor istikrarlı şekilde katkı verecek bir oyuncu değil. Bir maç inanılmaz bir şey yapar maçı aldırır, 5 maç bu akşamki gibi oynar.
Ama genel olarak futbol oynamak istiyor bu net belli. Bayağı bayağı odaklanmış futbol oynamaya. Bayağı istekli geldiğinden beri.

Takımda bir rehavet var hırsla oynamıyorlar hocanında mı kafası başka yerde. Kendilerine gelmeleri gerek kadromuz mükemmel değil tamamda bu kadro bu oyundan iyisini yapacak yetenekte.

Nzonzi çok iyi. Seri eh.
Aykutun 11 kişi otobüs taktiği kanatlara yönlendiriyor bizi, ortadan açamazsak bunları zor işimiz. Set kurarak iyi geliyoruz ama arkaya koşu atan adam eksiğimiz var.. ortadan kreatif adam eksilterek gidebilsek olacak birşeyler.. Bide adettendir ama gerçek , Falcao şart oğlu şart..

iyi oynuyor olmamız icin pozisyona gırıyor olmamız lazım bence ben pozisyon göremedim ilk yarı. konya bekliyor kendi sahasında biz sağa sola pas atıyoruz sadece

Ucaktaydim izleyemedim. Nasil oynuyoruz?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Beyler su asporu izlemeyin gozunuzu seveyim adamlar bize dusman sizde sagolun reytingi veriyorsunuz dostmusunuz dusmanmi

takımın bu maç özelinde analizini yapmak için ikinci yarıyı da görmek şart

fegin ortada oynadığı dakikalara dönmek gerek

Ne oldu N'zonzi'lik değerlendirebilecek kadar. :unsure: Oyunun yönünü iyi değiştiriyor şimdilik. Konya top oynamadığı için değerlendirmeye bile almadım işin açığı.
Seri'nin 1-2 adam kacirdigi yerde dogru duruyor topsuz oyunda izleyince belli ediyor yani Fernando gibi topu bilen adam belli ediyor. Oysa sutlari guzel sut deneyebilir bu arada.

Bi de ceza sahasinda kayarak 1 mudahale yapti galiba

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takimda banega falcao ikilisi birde belhanda gelsin fisek gibi olur nzonzi banega ve belhanda top diye oynar rakiple

iyi oynuyoruz nzonzi mükkemel, bekler de iyi, defans iyi, babel ve diagne ama oyunda yok, belki jimmy girer babel icin

Geri
Üst Alt