⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

Bu yonetim gitmeden bu takimdan bi cacikk olmazzzzzzzz...olmaz amk bunu gormemek icin kör olmak lazim..

Biz Fenerbahçe taraftarı değiliz şakşakçılık yapmayız burası Galatasaray başarısızsan gidersin bu kadar basit kötü oynayan topçuyu gönlü hoş tutsun diye alkışlanılmaz bu kulüpte.

Şampiyonluğun gittiği falan yok bu arada abartmayın, erken form tutup arka arkaya galibiyetler almak da çok iyi bir şey değil. Fener vs ciddi düşüş yaşayacak da bizim kötü oyunla da olsa kazanmamız lazım artık, erken dönem puan kayıp hakkımızı iki haftada yedik bitirdik.

İddaa ediyorum Dünya üzerindeki hiçbir hoca şu kadroya daha kötü top oynatamaz, deli dana gibi koşan 11 oyuncu 1 tane de Sneijder gibi klas adam vereceksin Terimin eline o şekilde baskı karambol bişeye benzer oynattığı oyun. Ben hayatımda taktik yönden bu kadar zayıf hoca görmedim, Pirlo'ya gülüyor herkes de adamın işi gücü yok Terim'e çatacak durduğu yere sanki fenerin kongre üyesi. Herşey açık seçik belli gayet, Terim bizi yine Türkiye'de şampiyon yapar belki ama yine top oynamayacağız ve avrupada hiçbirşey yapamayacağız bunlar net.
Takim bin tane posziyon buldu orta yapti bi forvetin olsa bu mac 3 0 di el insaf adam iki senedir forvetsiz oynuyor

Orta saha düzelir gerekirse donk nzonzi yaparsında, bu kanatlar ağır vasıta babel tamam golcüde yavaş, emre/adem/jimmy çöp bence falcaoyu bırakıp acilen kanat almamız lazım.

Idmanlarda ayak tenisi oynatan hoca daha kaçmadı mı?
Fenerden ve avrupadan 6 yedirmeden kaçmaz.
Iyice enkaz bırakıp gidecek.
Takımı coplerle doldurdu.
Sıra tazminat alıp kaçmakta

Kim ne derde desin Aykut Kocaman underdog pozisyonlu her takimla bizden istedigini almistir ve almaya devam edecektir. Adama karsi malligimiz tutuyor

Geri
Üst Alt