Berkay Şahingöz
Kırmızı Üye
- 2 Ağustos 2019
- 1.411
- 654
- 608
Maç 1-0 olduktan sonra 2-0 atmadan geri çekilmek yanlış
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan bas git! Sonuncu haftada mıyız? Kimsin senşikecilere hayırsız olsun şampiyonluk yine sonsuza dek tarihe gömecekken adamları canlandırıp şampiyonluk hediye ettik
2013-2014 sezonuna döndü. Fenerbahçe hiç arkasına bakmadan şampiyon olmuştu. Yine öyle bir sezon olacak. Fenerbahçe'ye rakip olacak tek bir takım bile yok işin kötüsü.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya kardesim sen şakamisin ? Git fener formasi giy o zaman ne isin var burda2013-2014 sezonuna döndü. Fenerbahçe hiç arkasına bakmadan şampiyon olmuştu. Yine öyle bir sezon olacak. Fenerbahçe'ye rakip olacak tek bir takım bile yok işin kötüsü.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takim bin tane posziyon buldu orta yapti bi forvetin olsa bu mac 3 0 di el insaf adam iki senedir forvetsiz oynuyorİddaa ediyorum Dünya üzerindeki hiçbir hoca şu kadroya daha kötü top oynatamaz, deli dana gibi koşan 11 oyuncu 1 tane de Sneijder gibi klas adam vereceksin Terimin eline o şekilde baskı karambol bişeye benzer oynattığı oyun. Ben hayatımda taktik yönden bu kadar zayıf hoca görmedim, Pirlo'ya gülüyor herkes de adamın işi gücü yok Terim'e çatacak durduğu yere sanki fenerin kongre üyesi. Herşey açık seçik belli gayet, Terim bizi yine Türkiye'de şampiyon yapar belki ama yine top oynamayacağız ve avrupada hiçbirşey yapamayacağız bunlar net.
UzaaBana soracaksın tabi.
Fener önce bir kümede kalsın da şampiyonluğu daha sonra düşünürüz.Fener net sampiyon olur Suimdiden 4 púan fark oldu