Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 14.582
- 5.005
- 1.373
Bu maçla birlikte şunu gördük ki takım ilk yarıya göre 1 tık ileri gidememiş. Son iki maçta saracii falcao ve emre akbaba biraz kıpırdatmış onun dışında aynı takım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elâzığ depreminden tutta corona virüsü falan hep terimle alakalı.Yanliz Allah için 8 şampiyonlukta bence Terim ile alakalıterimin antreman programla alakali
Ya abi 5 atsak ne olur 6 atsak ne olur negatifi verenlere bende gıcık oluyorum ama yok yani bu sezondan bir bok olmayacağı o kadar belliki
Yine tamamen bireysel beceri ile ayaktayiz. Donk ve Mariano toparlamis. Akbaba döndü. Lemina formda. Ömer herzamanki gibi mücadele ediyor ve asistleri siraliyor. Onyekuru döndü. Saracchi Nagati 2 macta unutturdu.Bu maçla birlikte şunu gördük ki takım ilk yarıya göre 1 tık ileri gidememiş. Son iki maçta saracii falcao ve emre akbaba biraz kıpırdatmış onun dışında aynı takım.
Şu kadroya herkes fit heralde üstad. Şampiyon olamazsak kendi hatamızla oluruz rakiplerin hiç biri bizden iyi değil.Bu maç da iyi değildik ama Saracchi+Onyekuru+Lemina+Falcao+Andone dahil olacak daha bu takıma. Bunların dördü direkt oynayacak. Mariano böyle devam eder Feg de kendine gelirse yarışı sonuna kadar sürdürürüz. Ite kaka olacak biraz ama yapılabilir, takım iyi kötü güven de kazandı galibiyet serisiyle.
Seri'yi Onyekuru ve Saracchiyle görmek istiyorum ama yine böyle oynarsa orta sahayı lemina ömer akbaba yaparım ben olsam. Jesse'yi de görmek istiyoruz ama hoca şans vermeyecek gibi pek.
Ne diyeyim yani şimdi, inş dediğin gibi olur. Geçen sene eğrisi doğrusuna denk geldi diye bu senede aynısı olacak diye bir şey yok ama. Her sene şampiyon olacağız diye bir şey yok bizim şampiyon olamamaktan daha büyük sorunlarımız var, hocanın artık emekli olma vakti gelmiş, yönetim miadını doldurmuş içeride huzur yok vs vs.Gecen sene boyle digenleri cok gorduk
Linnes yerine stoper alınabilseydi daha iyi olurdu hiç beğenmedim linnesi