Lemina
Onyekuru
Sarrachi
Falcao

4 as topçu olmadan anca bu kadar olurdu zaten ne bekliyordunuz ilk yarıda da böyle oynuyorduk bu kadroya yakın kadrolarla ve sonuncuyu bile yenemiyorduk.
düşünsene febede vedat kruse gustavo ve serdar yok bejekeyi bosver tese de uğurcan sorloth sosa ve wakeyeme yok barsakta visca epruanu mert ve irfan yok hemde hiç birada oynamamışlar ve liderle aranda 5 yazıyla beş puan fark var

düşünsene febede vedat kruse gustavo ve serdar yok bejekeyi siktiret tese de uğurcan sorloth sosa ve wakeyeme yok barsakta visca epruanu mert ve irfan yok hemde hiç birada oynamamışlar ve liderle aranda 5 yazıyla beş puan fark var

Luyindama ve Andone'yi saymadım bile

Muslera
Mariano-Ahmet-Marcao-Saraçi
Lemina-Donk
Feg(defansa yardımcı olmalı)-Emre Akbaba-Onye
Falcao​

Şu kadroya herkes fit heralde üstad. Şampiyon olamazsak kendi hatamızla oluruz rakiplerin hiç biri bizden iyi değil.

Muslera
Mariano-Donk-Marcao-Sarachi
Lemina-Ömer
Feguli-Emre-Onyekuru
Falcao
Bir de boss olsaydı harbi çok farkederdi.

Şu kadroya herkes fit heralde üstad. Şampiyon olamazsak kendi hatamızla oluruz rakiplerin hiç biri bizden iyi değil.

Muslera
Mariano-Donk-Marcao-Sarachi
Lemina-Ömer
Feguli-Emre-Onyekuru
Falcao

Kadro kalitesi olarak gercekten bu ligin üstündeyiz. Adem, Andone, Sekidika, Belhanda, Taylan ve Seri gibi oyuncular var daha su oyuncularin disinda. Iceride disarida seri galibiyetler almasi gereken bir malzeme.

Ahhh Nerede o eski korkusuz Cesur Yürek Fatih Terim hocammm, skor 2-0 yayinci kuruluşun kamerasi hocamızi 30 saniye kadar zumladı, hocamiz o 30 saniyede bildiği bütün duaları okuyordu, yani oda biliyor Şampiyonluğumuz ALLAH a kalmiş..

Eyv eksikti kadromuz dönenler ile birlikte bambaşka bir takım izleyebiliriz eldeki malzeme iyi ama bu eldeki malzemeyi hocanın optimal şekilde kullanacağına inancım yok. Bu sezon 4 5 kez ümidi kesip kesip fatih hoca işini bilir diye tekrar tekrar ümitlendim ama artık pes ettim, hoca inadım inat tavrını sürdürecek belliki.

Ne diyeyim yani şimdi, inş dediğin gibi olur. Geçen sene eğrisi doğrusuna denk geldi diye bu senede aynısı olacak diye bir şey yok ama. Her sene şampiyon olacağız diye bir şey yok bizim şampiyon olamamaktan daha büyük sorunlarımız var, hocanın artık emekli olma vakti gelmiş, yönetim miadını doldurmuş içeride huzur yok vs vs.

Neyse çok değil bir kaç ay sonra bunları konuşuyor olacağız zaten, inş sen haklı çıkarsın da konuşmayız. Burda ben bildim sen bilemedin gibi sidik yarıştıranlardan değilim.
Bilmek onemli degil ama bu forumu iyi tanidigim kesin iyide olsak kotude olsak forumun bazi kitlesi hep aglar gecen senede ikinci yariya cok iyi baslamistik ama bazi arkadaslar umut yok umut yok diye dolasiyordu ortalikta ve 2. Yari hic yenilmedik son mac haric simdide hic yenilmeden gidiyoruz insallahda boyle devam edecegiz.Biz 2 senedir geriden geliyoruz taraftarimiz daha guvenli olacagina umuutsuzluk popmalama derdinde Tinerciler bile sampiyonluktan bahsediyor bizim taraftar aglama derdin sicacik evinde oturtmus mac izliyor belkide kacak izliyor ama oraya giden taraftara bile bok atabiliyor mesela mac 3-1 olmus adamlar oraya gitmis tadini cikaracak tabi neymis daha agresif olmaliymis trubun te Allahim ya .

Takim umut vermiyormus gidin umut veren takim tutun ligin en kotu takimina mac verdik biz ilk yarida bugum 4 gol atiyoruz 33 tane atamadik diye mi umut vermiyor gecen sene Ikinci devrejin ilk haftalari umut vermiyor diye aglayanlar vardi nasil bi umut ariyorsuniz ilk yari gol atamiyorduk 2 macta 7 gol attik 1 gol yedik
her halde 10 tane atsak her maç memnun olmayacaklar var,iyi oynamıyoruz diyenler olur muhtemelen. kardeşim şampluktan bahsediyoruz iyi oynayana kupa verildiğini hiç görmedim ben, puan tablosunda kim liderse o olur nokta. geçen sene biz çok mu iyiydik veya başak çoğu maçı 1-0 almıştır herhalde ama son maç yenseler şampiyondular.. şampluk iyi oyundan değil sonuçtan geçer. bir örnek daha euro 2004 yunanistan. 2009-2010 sezonu bursa şamp oldğunda son maç fb tsyi 8-1 bile yenebilrdi ama ne oldu 1-1 bitti,haticeye değil neticeye kupa veriliyor.ben kupaya bakarım şamp olalım yeter, tarih şamp olanları yazar iyi oynayanları değil.

sampiyonluk için denklem şu şeref yoksunlarını orda yenersek Şampiyon oluruz.

Eyv eksikti kadromuz dönenler ile birlikte bambaşka bir takım izleyebiliriz eldeki malzeme iyi ama bu eldeki malzemeyi hocanın optimal şekilde kullanacağına inancım yok. Bu sezon 4 5 kez ümidi kesip kesip fatih hoca işini bilir diye tekrar tekrar ümitlendim ama artık pes ettim, hoca inadım inat tavrını sürdürecek belliki.
Hocanın bu seneki performansının izahı yok ve ona rağmen ankaragücü gibi ekstrem saçmalıklar olmasa lider olabilirdik şu an.

O yüzden yine iyi oynamadığımız arayı böyle geçmek önemli. Onyekuru, saracchi vsyle de böyle oynadığımız dakika ben de ümidi keseceğim.

Geri
Üst Alt