- 22 Ağustos 2010
- 29.290
- 30.962
- 2.638
Zaten ben de yenemeyiz diyorum.Fbyi kadikoyde yeneceksin lol okay. Oyun olarak kazansak bile hakem fbye sahip cikar bir beraberligi garantiler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten ben de yenemeyiz diyorum.Fbyi kadikoyde yeneceksin lol okay. Oyun olarak kazansak bile hakem fbye sahip cikar bir beraberligi garantiler.
Altı üstü dediğin takım feneri yendi belki unutmussundur.altı üstü evimizde küme düşecek kayseriyi yendik
Biz kaybedeceğiz ama onlar da kaybedecek.Hesabı sadece tek taraflı yapıyorsunuz.
bende onu diyorum sag bek ama solda oynuyor...fazla bisey beklememek lazimAdam 6 ay yok bide sol tarafa koymuşsun önündeki keltoşta eli belinde oynuyor.
Daha ne yapsın bu sene bu kadar,ben olsam oynamam bile adamı küstürdüler.
Tek ihtimali olanların takımıyız bizBiz kaybedeceğiz ama onlar da kaybedecek.Hesabı sadece tek taraflı yapıyorsunuz.
Artık tarifemiz belli
![]()
Çünkü mallar geçmişlerini unutuyorlar. Kayseriye antalya ya kaybettiği puanları unutuyorlar. Yine les takımlara kaybedecekler bizde gülüp eğleneceğiz.Şu antuda ki suratına üflediklerim tutturmuşlar bi fikstür kendilerini çok garantide görüyolar , şunun şurasında 1 puan var bi arkamıza düşerlerse bittiler onlar kadıköy filanda kurtarmayacak bunları. Hepimiz bunların ne kadar loser ne kadar önünü göremez , kaos'u kaldıramayan takım olduğunu biliyoruz. İsterse kalan maçların hepsini evlerinde oynasınlar bunların kanında loserlik var öyle yada böyle sıçıp batıracaklar bi yerde biz kendi yolumuza bakalım.
Senin gibiler umut söndürür. Mayıs 'ta görüşürüz.altı üstü evimizde küme düşecek kayseriyi yendik
Kayseri atamaz bize üstad, çok kötüler
Seri ultra leş bir adam
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi