Ben bu filmi cok izledim. Ne olacagini soyleyeyim. kadikoye kadar butun maclari kazanacagiz. Kadikoyde fener cok net bir galibiyet alacak basaksehir maci gibi, biz olduk bittik derken fener iyice havaya girecek. Biz bir sonraki hafta farkli kazanirken fener puan kaybedecek. fener ile kafa kafaya gelecegiz 32-33. haftalardan birinde, fener son mac yada bir oncekinde puan kaybedecek ve biz sampiyon olacagiz.

Ben bu filmi cok izledim. Ne olacagini soyleyeyim. kadikoye kadar butun maclari kazanacagiz. Kadikoyde fener cok net bir galibiyet alacak basaksehir maci gibi, biz olduk bittik derken fener iyice havaya girecek. Biz bir sonraki hafta farkli kazanirken fener puan kaybedecek. fener ile kafa kafaya gelecegiz 32-33. haftalardan birinde, fener son mac yada bir oncekinde puan kaybedecek ve biz sampiyon olacagiz.

Şikeciler o haftaları göremezler. Sivas ve TS daha büyük tehdit. Şikecibaşı ve k.OÇ başkanları nal toplar. İyi ihtimalde 4. olurlar.

ahmet ariften sonra en negatiflerden biriydi onur salihli kardeşimiz nasıl oldu da bukadar iyimser düsündün ?
üstelik transferde eksik kaldık fenerinde saglam hakem destekleri varken

cigulide, malhanda'da elde patladi, simdi golleriyle en formda emre akbaba ve en cok kosan ömer bayrami kesme vakti, haydi yönetim.

65920.jpg

Ömer gereksiz olur bu maçta ofans abanmalıyız

Geri
Üst Alt