Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.542
- 55.758
- 4.478
Gelmedi veto yemissemih çöpü geldimi gelmedimi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmedi veto yemissemih çöpü geldimi gelmedimi ?
Ben bu filmi cok izledim. Ne olacagini soyleyeyim. kadikoye kadar butun maclari kazanacagiz. Kadikoyde fener cok net bir galibiyet alacak basaksehir maci gibi, biz olduk bittik derken fener iyice havaya girecek. Biz bir sonraki hafta farkli kazanirken fener puan kaybedecek. fener ile kafa kafaya gelecegiz 32-33. haftalardan birinde, fener son mac yada bir oncekinde puan kaybedecek ve biz sampiyon olacagiz.
Ben bu filmi cok izledim. Ne olacagini soyleyeyim. kadikoye kadar butun maclari kazanacagiz. Kadikoyde fener cok net bir galibiyet alacak basaksehir maci gibi, biz olduk bittik derken fener iyice havaya girecek. Biz bir sonraki hafta farkli kazanirken fener puan kaybedecek. fener ile kafa kafaya gelecegiz 32-33. haftalardan birinde, fener son mac yada bir oncekinde puan kaybedecek ve biz sampiyon olacagiz.
Kayseri de şimdi tutar bize bilenir hayatının maçı gibi çıkar
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kimlerdensin yigenim ?Katiliyorum
Akbabayı dinlendirmek lazım bu maçta yedek başlarsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
1.5 yıldır doğru düzgün top oynamıyor üst üste zorlamamak adına dedim birden 90dk oynamaya başladıAdamın sıkıntısı maç eksiği zaten..
Başkandan mı?Gelmedi veto yemis
Az da olsa Onyekuru süre alabilir bu mactaOnyekuru yedek de olsa kadroda olur mu acaba
yönetim + teknik ekipten diyorlardiBaşkandan mı?
Zaten 90dk cikartamiyor 60 65lerde bitiyor pili.1.5 yıldır doğru düzgün top oynamıyor üst üste zorlamamak adına dedim birden 90dk oynamaya başladı