Yarın yeni "Galatasaray 2.0." izleyeceğiz.
Müsterih kalın!

4411

Jessinho Taylan Lemina Henry
_____________Emre
______________Falcao

en az 3 ü sahada olmaz.
İdeal Kadro olurdu :(

Falcao Sakat => Adem oynar
Taylan yerine => Seri ile başlar FT
Jessinho yerine => FEG ile başlar FT

Şampiyonluk yarışı ve elinden bir (!!!) Tane sağlam Santrafor yok ...rezalete bak. Andone yı beklerken, Puanlar gidecek...

Adem sinirda. Dikkat etmeli. Diger 2 forvet sakat malum.

Nando
Mariano Donk Marcao Linnes
Ömer
Seri Emre
Fegh Adem Onyekuru/Sekidi

veya

Nando
Mariano Emin Marcao Linnes
Donk
Seri Emre
Fegh Adem Onye/Sekidika

olmali. Olacak olan ise

nando
Mariano donk marcao linnes
Seri
Belhanda emre
Fegh adem ömer

kırmızıya çevirir mi?
Cevirir valla Adem uyanik biri.Gerci benim icin kupa daha onemli su anda.Ligde su kisimda zicisa gececegimizi dusunuyorum.

12b819c2b30.jpeg

Cevirir valla Adem uyanik biri.Gerci benim icin kupa daha onemli su anda.Ligde su kisimda zicisa gececegimizi dusunuyorum.

12b819c2b30.jpeg

bunlar ne yav kağıt üzerinde rize dışında hiçbirine 3 puan yazmam oda kolay değil. Burdan sıyrılmak için Liverpool vari galibiyet serisiyle hiç teklemeden gitmek lazım.

bunlar ne yav kağıt üzerinde rize dışında hiçbirine 3 puan yazmam oda kolay değil. Burdan sıyrılmak için Liverpool vari galibiyet serisiyle hiç teklemeden gitmek lazım.

Paşa'yı yenelim de sonra bunları düşünürüz böyle toplu bakınca imkansız geliyor zaten :asd:

It herif Basak macina geldin yenildik.Uzak dur ekibimizden.

Herkes rahat kazanırız gözüyle bakıyor,en son Ankara maçına bu kadar garanti bakılıyordu sonucu gördük.

Şimdi birde falcao,lemina ve sol bek yok.
Ortasaha da seri'nin yanında ;taylan-selcuk-belhanda'dan hangisi oynarsa oynasın pamuk gibi bir ortasahamiz olacak.
Bu maç çok kötü bir sonuç alabiliriz.

Renkdas onlarinda en iyi iki adami olmayacak biri Mensah. Kaldi ki beklentimiz olmayacaksa bu mactan zaten takibi bırakmak lazim. Bir zahmet ezerek yensinler fıtık ettiler zaten bugune kadar. En kotu ikinci veya ucuncu olmak lazim zira bence hem fener hem ts Uefa dan ceza yiyecek

Geri
Üst Alt