Kasımpaşa ligin en kötü savunma yapan takımı. Birçok eksiği de var. Tek korktuğum herif Mame Thiam. Çok güçlü ve atletik bir oyuncu. Marcao sıkıntılı zamanlar yaşayacaktır. Ndongala'nın da zorlayacağını düşünüyorum. O da baya atletik ve teknik.

Saracchi bu maçta oynamayacak galiba. Belki hafta içi kupa maçında oynar. Sakatlığını tam atlatamamışsa gerek yok risk almaya.

KG var kesin. 3-1 kazanırız diye düşünüyorum.

---------Muslera----------
Mariano-Donk-Marcao-Linnes(Saracchi)
-------Lemina--Ömer------
Feghouli--Akbaba--Onyekuru
------------Adem----------

Çıkacak en iyi kadro bu. Onye kesinlikle ilk 11 olmalı,ömer oynayacaksa sol iç oynamalı. Saracchi oynayacak durumdaysa zaten çok rahat kazanırız maçı.

Kasımpaşa ligin en kötü savunma yapan takımı. Birçok eksiği de var. Tek korktuğum herif Mame Thiam. Çok güçlü ve atletik bir oyuncu. Marcao sıkıntılı zamanlar yaşayacaktır. Ndongala'nın da zorlayacağını düşünüyorum. O da baya atletik ve teknik.

Saracchi bu maçta oynamayacak galiba. Belki hafta içi kupa maçında oynar. Sakatlığını tam atlatamamışsa gerek yok risk almaya.

KG var kesin. 3-1 kazanırız diye düşünüyorum.
Thiama Donku vermek gerek. Marcao arkada free role olmasi lazim.

---------Muslera----------
Mariano-Donk-Marcao-Linnes(Saracchi)
-------Lemina--Ömer------
Feghouli--Akbaba--Onyekuru
------------Adem----------

Çıkacak en iyi kadro bu. Onye kesinlikle ilk 11 olmalı,ömer oynayacaksa sol iç oynamalı. Saracchi oynayacak durumdaysa zaten çok rahat kazanırız maçı.
Linnes oynamasın artık yeter, umarım Saracchi oynayabilecek duruma gelmiştir

Saracchi oynamayacak ise solda Ömer olsun Linnes ve Şener kabızları ligde süre almamalı

Alt tarafı aynı şehirde semt değiştiriyorlar. Deplasman sayılamayacak bir maç. Şu dönemde gelebilecek en doğru dış saha maçı.

Bizde bu kadar atamazdi. Takim ilk devre el freni cekilmis tir gibiydi. Simdi hizli oynamaya basladik, ki falcao zaten 4 macta 5 tane tikadi.

Aslinda sorloth o tip durumlarda daha o onemli takim bir bok oynamazken topu sisirsen gol atabilecek potansiyelde adam top saklayan forvetsiz kac mac oynadik sorloth bizde olsa 9 puan fazlamiz vardi

daha direkt oyun oynarsın bu kadroyla. topu rakip sahaya yıktığında emre lemina ömer orta sahası topu kullanma konusunda çok ciddi sıkıntılar yaşar
aslinda tam bir deplasman 11i olur bu. ömer her yere basan, lemina arkadan oyun kuran impact veren, Emre SS. Onyekuru kanat forvet, Fegh kanat oyun kurucu.

Erken gol bulmak lazım.

Geri
Üst Alt