Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mucksssss canımNe diyon lan yiyorsa adres ver özele bekliyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1.75 te boy yazmışlar 1 metre kobra zatenAdem’in taşşak 70 kilo zaten. Bilgide yanlışlık var.
Sivas ve Başakşehir deplasmanları yüzünden insanlar bizim fikstüre zor diyor. Haksız da sayılmazlar.Üstat esas kolay fikstüre zor dediler ben de bunu anlamıyorum bizim sadece Rize ve Alanya maçlarımız zor. Bir de kadıköy kompleksimiz yüzünden o olabilir. Başka ciddi bir maçımız kalmadı ki fikstür avantajı esas bizde. Trabzon kaldı önümüzde ciddi onlar da bize geliyor. O da erteleme maçını alırlarsa.
Mevzu iyi futbol değil ki mevzu takımların karakteri. Bu üç takım dışında takım karakterleri bize kolay gelir. Üstelik sivasla filan oynamak avantaj zira düşüşteler ki adamları ilk yarıda da yendik.
hastrfgfgghfdfddff penaltıyı bile kaçırdığı oldu
Bu serefsiz tapa sana alintimi yapmadi ustat bi onceki mesajda.Onyekuru-Ömer değişikliği lazım artık gol yemeden
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk değişikliği 4.dakikada yaptı çok erken kendisi için. Onyekuru'yu 75'ten önce beklemiyorumOnyekuru-Ömer değişikliği lazım artık gol yemeden
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seri olabilirBu serefsiz tapa sana alintimi yapmadi ustat bi onceki mesajda.
Omer onyekuru degisikligi dogru olur mu yav. Bi lemina bi omer var mucadaleci suan