Bana soracan lan gereksiz. Daha önce foruma salladın, bıraktın. Tükürdüğünü yaladın geri döndün. Şimdide iki lafından beri forum şöyle forum böyle. Bir daha görüm bakalım millete laf attığını ne olacak görürsün.

Oyuna Selçuk denen gereksiz girmiş millet laf etmekte haklı. Maç 3-0 ne güzel gidiyor alsana emini,taylanı,jeseyi bu oyuncuları mı kazanmak önemli

Bir daha laf ettiğimde de burada ol klavye delikanlısı ne yapacakmışsın merak ettim

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok size ragmen olacak. Inanmadiginiz halde olacak. Omer e bile laf söylüyorsun adam köpek gibi mücadele ediyor ve bunu 20 maçtır yapıyor 8 tane asist yapmis hala beş para etmez modunda adama laf cakiyon.

Evet Galatasaray'ın oyuncusu değil

Selçuk sağıldun bostan korkuluğu gibi
Adam kaçtı sözde kademeye girdi göstermelik adam rahat rahat aldı ortayı yaptı

Bana soracan lan gereksiz. Daha önce foruma salladın, bıraktın. Tükürdüğünü yaladın geri döndün. Şimdide iki lafından beri forum şöyle forum böyle. Bir daha görüm bakalım millete laf attığını ne olacak görürsün.

Oyuna Selçuk denen gereksiz girmiş millet laf etmekte haklı. Maç 3-0 ne güzel gidiyor alsana emini,taylanı,jeseyi bu oyuncuları mı kazanmak önemli leş selçuğu mu.
Bir daha laf ettiğimde de burada ol klavye delikanlısı ne yapacakmışsın merak ettim

Takım duran top ve kenar ortalarında pozisyon alamıyor, geriye dönerken de çok alan veriyoruz. Sert maçlarda Donk'u öne atmamız gerekecek. Emin ya da Ahmet'i oyuna almalıydı ya da ön taraftaki oyunculara maç temposu kazandırmalıydı.

Son haftalarda takım biraz daha istekli, rakipler de kötü olunca güzel sonuçlar aldık ama oyun olarak hâlâ üsttekilerin gerisindeyiz.

Geri
Üst Alt