Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.549
- 1.349
- 1.143
Bu yorumu beğenen de ceza alacak mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana soracan lan gereksiz. Daha önce foruma salladın, bıraktın. Tükürdüğünü yaladın geri döndün. Şimdide iki lafından beri forum şöyle forum böyle. Bir daha görüm bakalım millete laf attığını ne olacak görürsün.
Oyuna Selçuk denen gereksiz girmiş millet laf etmekte haklı. Maç 3-0 ne güzel gidiyor alsana emini,taylanı,jeseyi bu oyuncuları mı kazanmak önemli
Bir daha laf ettiğimde de burada ol klavye delikanlısı ne yapacakmışsın merak ettim
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İhracı bastım zırtoyaNeyine siktir git diyosunki o amcik kim hangi amacla hangi donemlerde ortada dolaniyor geliyo gidiyor foruma. Hicmi gormuyonuz. Baska amciklarda adama haklisin diyor.
Evet Galatasaray'ın oyuncusu değilYok size ragmen olacak. Inanmadiginiz halde olacak. Omer e bile laf söylüyorsun adam köpek gibi mücadele ediyor ve bunu 20 maçtır yapıyor 8 tane asist yapmis hala beş para etmez modunda adama laf cakiyon.
Bir daha laf ettiğimde de burada ol klavye delikanlısı ne yapacakmışsın merak ettimBana soracan lan gereksiz. Daha önce foruma salladın, bıraktın. Tükürdüğünü yaladın geri döndün. Şimdide iki lafından beri forum şöyle forum böyle. Bir daha görüm bakalım millete laf attığını ne olacak görürsün.
Oyuna Selçuk denen gereksiz girmiş millet laf etmekte haklı. Maç 3-0 ne güzel gidiyor alsana emini,taylanı,jeseyi bu oyuncuları mı kazanmak önemli leş selçuğu mu.
Antalya macindan beri iyiyiz amaDoğru söylüyorsun
Ve hayvan gibi eleştirmiştim
Anlamak mümkün değil bu sene bizim hocayı
Ya Malatya? 0 5 olacak mac 1 1 bittiPuan durumuna bakip ve Konyaspor Ankaragucu maclarini hatirlayip birtek ben mi efkarlaniyorum?
Sana göre değil.Evet Galatasaray'ın oyuncusu değil
Yalniz mesajindan trol bir kuş olduğu o kadar açıkki içindeki nefreti kusmuş şekeroğlan..İhracı bastım zırtoya
Bir daha yazmaya zamanın olmayacak.Bir daha laf ettiğimde de burada ol klavye delikanlısı ne yapacakmışsın merak ettim