Ne kafalar var yav.

Kardeş torbacının numarasını atsana ben de istiyorum.

Aynen tek fark var doğrusun :D
İstersen yeniden bir durum değerlendirmesi yapalım
Biri zengin diğeri züğürt
Biri imparator diğeri gscimbomda üye
Birinin onlarca kupası var öteki yattığı yerden adam eleştiriyor

Ne bir organizasyon ne bir düzen var
Kanatta topu alan kafasını kaldırmadan rastgele orta açıyor.
Bir kaç oyuncu dışında ne yaptığını bilen yok.

Neyse önümüzdeki haftayı zaten boş geçiyoruz sonra ki hafta ne yapacağız ona bakmak lazım.

Evvela son 6 macini kazanan takimi tebrik edelim

Antalya macindan sonra hep dedim ki 5’te 5 yapmazsak yarisa dahil olamayiz

Malatya maci da bu serinin son maci ve 3 puan cok onemliydi

Simdi dahil olduk ve fener maci yarista kalip kalamayacagimizi belirleyecek

5 macta basariyi getiren taktigi bu macta degistirdik

Bu oyunumuzu ciddi etkilemesine ragmen yine de cok pozisyon bulduk
Bunlardan 1-2 tanesini atabilsek hem farkli bitecek bir macti, hem rakibin direncini kirip rolantiye alip dinlenebilecegimiz bir macti

Ama ayni zamanda cok da pozisyon verdik
Ozellikle kupa maci yuzunden artik oyundan dustugumuz dakikalarda degisikliklerin gec olmasinin etkiledigini dusunuyorum

Bizim oyunumuzun kilidi Omer’in sol-ic’te sol-kanatta olmasidir

Bu bizi hem ortasahada direncli yapiyor hem de ortasahadan gol bolgesine hizli gecmemizi sagliyor

Onyekuru tabi ki cok onemli ve kendini bulursa sampiyonluk getirebilecek bir oyuncu
Ama kendini bulana kadar skoru buldugumuzda hizli adam olarak 2. devrelerde yedekten girmeli

Fener macinda sag taraf mariano-feghouli
Sol taraf sakatligi gecmisse saracchi-omer
Saracchi sakatligi gecmemisse linnes-omer olmali

Ortasaha lemina-seri ve forvet adem-emre olmali

Lemina sakatlanmissa mecbur donk’u oraya cekecek ve ahmet stoper oynayacak

Insallah lemina sakatlanmamistir
Cunku bu sadece defansif degil donk’la beraber savunmadan ayagi duzgun cikmamizi da sagliyor

insallah fener macindan da alnimizin akiyla cikip sampiyonluk yuruyusumuze devam edecegiz

Yeter ki basarili taktige geri donelim ve cekinmeden cikip aslanlar gibi kendi oyunumuzu oynayalim

Sampiyon olacagiz

Neye gore kotu oynadik deniyor anlamiyorum 3 tane net gol kacirdik Adamlara dogru durust pozisyon vermedik Abi vallah cok fenerli var burada yediremiyorlar 6 da 6 yapmamiz tekrar gereden gelicez diye tirsiyorlar geliyorum buraya insanlarin mutlu olmasi gerekiyorken cogu agliyor.Ulan Suan begenmediniz takim ilk yarida 10 kisi Ankara gucune 2 -0dan mac verdi simdi gumbur gumbur oynuyoruz sampiyonluk icin elimizden geleni yapiyoruz Fatih Terim dusmanlarininda fblilerden bi farki yoktur 4 gozle bekliyoroar yenilelimde saydiralim diye
Ne demek neye gore kotu oynadik ya mac basi 20 tane atak yemek iyi oyunsa futbolu yanlis taraftan izliyoruz demektir. 3 tane pozisyonumuz vari falan gecin orta sahada rakip durduramiyoruz. 1.de olsa sonuncu da olsa akin akin kanattan yardira yardira geliyor. Bulmadigimiz kadar pozisyon veriyoruz. Kaleci guven veriyor veya rakip son pozisyonda kotu diye sumenalti etmeyi birakmamiz gerekir. Gerceklerle yuzlesmedigin surece sonu yikimla biter.
Oyuncu degisikligimiz vasat, oyun stilimiz vasat.
Allaha emanet etmis vaziyette gidiyoruz. Ofsayt olmasa mac 1-1 gelecekti.
Bala, gote, sansa cok gidemezsin

Taktiksiz maç anca böyle zar zor kazanirsin o kadar boş koşular yaptiki takim çünkü bu takim ne oynuyor belli değil

Bütün dünya Feghoulinin rezil futbolunu gördü bir hocamız görmedi. Gol geliyorum diye bas bas bağırdı yine de gitti forveti değiştirdi Feghouli ve Seri gibi bitikleri çıkarmadı. Ben artık söyleyecek söz bulamıyorum stresten kilitlendim son 20 dakika böyle kepazelik olamaz.
Aynen kardeşim ya sık sık kendimi mahvettim ya bir degisiklik bas bas bağırıyor adamlar geliyor kanatlar bitik seri feghouli torpilliler hoca sağolsun belhanda inadı bize en az 6 puan kaybettirdi ilk yarı akillanmak yok, dedik andone sakat güvenme dedik kahin olmaya gerek yok

Geri
Üst Alt