Şu an 39 puanımız var. Kolay maçlarda kazanacağımızı düşünerekten;

Malatya 3 puan
Gençlerbirliği 3 puan
Beşiktaş 3 puan
Rize 3 puan
Gaziantep 3 puan
Ankaragücü 3 puan
Göztepe 3 puan
Antalya 3 puan

63 puan yapıyor. Fb, Sivas, Başak, Ts, Alanya maçlarına 3 puan yazamadım. Ama bu 5 maçtan da en az 2 galibiyet almak lazım. 69 puanla şampiyon olunur mu? Diğer rakiplere bağlı.

Galatasaray ile final yoluna giren asla o yoldan çıkamaz.

Artık Mayıs'a kilitlendik ve final yoluna girdik. Geri sayım başlasın..

İşin kötüsü biz gözümüzü zirveye diktik ama 1 maç kaybetsek 7. sıraya düşüyoruz.

Bence de şampiyonluğu ezerek alan bir takım olma şansımız yok bu saatten sonra ama önümüzdeki iki maçtan iyi sonuçlarla ayrılırsak psikoloji değişir. Feghouli de farklı oynamaya başlar, Mariano da. Saracchi-Onye kanadını izleyemedik daha bir de. Yani çok umutlanmaya gerek yok ama imkansız da değil bence. İki maç sonra konsantrasyon moduna girebiliriz.
Kadıköy'de kazanmadığımız sürece çok zor bence. Önümüzdeki 2 maç belirleyici olacak bence de..

kadıköye büyük ihtimal 0 puan gözüyle bakıyorum belki son yıllarda çekilen geleneksel ayarlarla 1 puan alabiliriz. bu maçta 3 puan şart.

bu lafı fenerli arkadaşım söyledi kısmen de hak verdim . genelde berabere bitirme temayülü var.
hmm
öndeyken fegulının ayağını eline verip gol attıklarında ve hakem beyin zahmet edip vara çağrılmasına rağmen gitmemesiyle anlamalıydık ayarlı bi maç olduğunu.
neyse o halde N.K.F.V.A.S.

Uzerimizdeki rakiplere en fazla bir maglubiyet olmak sartiyla 68 puan sampiyonluga yeter.

Geri
Üst Alt