Sağda Linnes solda Saracchi başlamalı ve Henry 11 başlamalı, Ayrıca Falcao 30 dakika civarında süre almalı diye düşünüyorum. Falcao ve Onyekuru Kadıköyde çok lazım iyi oynarlarsa saplayabiliriz bile.

Takıma ilk kez %100 güveniyorum konya deplasmanı tesadüf olabilir mi dedik kayseri evinde zaten rahat maç üstüne kasımpaşa deplasmanı da güle oynaya geçti...Yedek kadronun alanyaya kaybetmesini önemsemiyorum as kadromuzla yine babalar gibi oynadık alanyaya karşı...

Umarım böyle devam ederiz geçen sene bu takım bana2 maç üstüste umut vermemişti ilerisi için

3-1 aliriz diye tahmin ediyorum. Stad da artik 45+ olsun bi zahmet potaya girmisiz

Kuşların, Rize'den sonra diğer paf takımı olan Malatya bizimle ölümüne oynayacak.

Bize puan vermemek,
Oyuncularımıza kart aldırmak ve sert oynamak için her şeyi fazlası ile yapacaklar.

Malatya için sezon adına 2 maç kaldı biri biz biri hamsiler bu iki maçtan istediklerini almak dışında bir hedefleri kalmadı.

Adeta kuşların basın sözcüsü ve yalancı şahitliğini yapanlar bu maç bize çok fazla sorun çıkaracak.

Umarım kayıp yaşamayız.

Kuşların, Rize'den sonra diğer paf takımı olan Malatya bizimle ölümüne oynayacak.

Bize puan vermemek,
Oyuncularımıza kart aldırmak ve sert oynamak için her şeyi fazlası ile yapacaklar.

Malatya için sezon adına 2 maç kaldı biri biz biri hamsiler bu iki maçtan istediklerini almak dışında bir hedefleri kalmadı.

Adeta kuşların basın sözcüsü ve yalancı şahitliğini yapanlar bu maç bize çok fazla sorun çıkaracak.

Umarım kayıp yaşamayız.

Malatya böyle giderse küme düşecek haksızsın diyemem Fbyi seviyorlar ama kendilerini düşünsünler biraz fbyi düşünene kadar kaliteleri düştü , leş gibi top oynuyorlar 24 p onları kurtarmaz.

Alanya maçındaki özellikle de 2.yarısındaki oyunu oynayalım 1-0 yenelim razıyım,vasat oynayıp 3-0 yenmek keyif vermiyor.Bize umut veren bu oyunu ligin kalan maçlarına yayabilmek önemli olan.

66597.jpg

Saracchi hala takımla çalışmıyor onu direkt Fb maçında oynatmalıyız bu maçı böyle oynamak mantıklı, Ömer solda olunca Onyeye yer bulamıyoruz onu kesin 11 oynatmak lazım.

MUSLERA
LINNES - DONK - MARCAO - SARACCHI
LEMINA - OMER
FEGHOULI - AKBABA - ONYEKURU
ADEM

Desigiklikler : Falcao, Seri, Sekidika​

onyekuru-adem(falcao) çift forvet
ömer lemina seri fegh
keşke böyle çıksak

Yani madem sürekli sol kanattan hücum ediyoruz o zaman Saracchi&Ömer ve Onyekuru üçünü de solda izleyelim Ömer sol iç gibi oynasın Saracchi ve Onyekuru önlü arkalı

Nando
Sener Donk Marcao Linnes
Lemina
Emre Ömer
Fegh Falcao Onye

görmek isterim bu mac. Ama onye out , ömer sola seri ortaya olur

Geri
Üst Alt