Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
⚽ SL 19/20 H:22 | Galatasaray 1-0 Yeni Malatyaspor | MS | 16 Şubat
Fener maçını bu maçtan sonra düşünürüz her maç final olarak çıkıp final gibi oynamalıyız bundan sonra ipler bizim elimizde son sözü biz söylemeliyiz yarın da tüm güç saldırmalıyız Alanya maçında mesaj verildi bu maç daha da yüksek sesle mesaj verilsin boşuna demiyoruz Mayıslar bizimdir...
Kelimelerin bittiği yer. Kazanmaktan başka hiçbir çaremizin bulunmadığı muhteşem bir maç. Artık bitti derken Kaliteli dediğimiz kadromuz sonunda Kaliteli oynamaya başladı ve bu noktaya geldik. Şimdi nokta koymak için atılacak bir adım daha. Rakip Malatya. Hedef Zirveye koca bir adım. Haydi Aslanlarım
Her gün 22. 00 da yatağa gömülen beni yine uykusuz günlere doğru yelken açtıran kulübüme sonsuz sevgilerimi sunuyorum. Keşke izinli olmasaydim yarın da fenerli suratsız mesai arkadaşlarımla aşşak geçe geçe izleseydim şu maçı.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.