Gaza gelip Malatya 'yi unutmayiz insaAllah. Kismetse puan farkini dort yapip oyle gidelim karikoye. Kupadan da elendigimize gore artik her maca tek tek asilmamiz lazim. Hoca kendi konsantre olursa takim da olur. Ligin ilk yarisi ayri ikinci yarisi ayri bir stres. Lig lideri 22 macta 43 puan toplayabilmis. Herkesin herkesi yendigi bir ligte Galatasaray'in alip basini gitmesi lazim ama her sene bir sekilde kendi kendimizle kavga ediyoruz.

Haftaya oynayacağımız derbiden daha önemli bu maç kesin kazanmamız lazım. Haftaya alacağımız skorun şampiyonluk şansımızı etkileyeceğini düşünmüyorum hatta içerde oynayacağımız Trabzon maçı çok çok daha kritik.

Malatya’yı yenemiyorsak şampiyonluktan söz etmemize gerek yok.Çıkıp güzel bir futbol ve net bir skorla kazanırsak rakiplerin eli ayağına dolanacak.Hepsinin odaklandığı tek rakip biziz.Hepsi biliyor eğer biz yarıştaysak kendi şanslarının olmadığını.

Gunaydin renktaslarim, utopik oldu biraz ama ruyamda maci gordum ilk 20 dakika 3 0 geriye dusup 5 3 kazaniyorduk 😂

Emre belöz derbide yokmuş. Kas yırtığı sebebiyle. Çok üzüldük.

Adam akıllı kanat oyuncusu olmayan FB ye karşı üçlü defansla oynamak iyi bir fikir gibi geldi bana. Mariano ve Saracchi yi kanatlarda çok daha efektif kullanabiliriz o sayede. Bunun pratiğini en azından maçın bir bölümünde MS a karşı dener mi acaba hocamız?..

Muslera
Mariano
Marcao
Donk
Lemina
Feghouli
Emre Akbaba
Ömer Bayram
Adem

Şu an formu ve maç ritmi olan oyuncularımız bunlar. (9 kişi)

Onyekuru, Saracchi, Falcao, Andone

Bu dörtlüyü olaya ne kadar çabuk adapte edersek, işin içinde o kadar oluruz.

Onyekuru'yu biraz adapte ettik, en azından bi yarım saatlik topçu kıvamına getirdik. Ama diğer 3'unden ses yok.

Btw kkoyde eğer son 20-25'e 0-0 ya da 0-1 falan girebilirsek, O'kuru çok işe yarayabilir.

Malatyada eksikler kimler acaba.
Transfermarkta gore Fofana , Gokhan Tore , Hadebe,Eren Tozlu sakat , Mustafa Akbas kirmizi kart cezali.
Umarim sakat olarak gosterenler cidden yoktur macta

Geri
Üst Alt