Bakalım hoca cesaret edip Şenerle Seriyi çıkarabilecek mi? Yoksa oyuncular küsmesin diye tahammül mü edecek? İkinci yarı görücez.

seri diğer maçlara nazaran bence daha iyi oyunu bir çok kez rahatlattı.Ben beğendim.Şener leş gibi bu arada o gökhan törenin ömere bilinçli olarak taban girip faul yaptığı pozisyona sarı değil direkt kırmızı vermeyen hakem şerefsizdir,art niyetlidir ve operasyon çocuğudur

Serinin pozisyonunu kimse gormedi o yuzden itiraz etmediler. Var'in bu pozisyonu incelemesi gerekiyordu. Ayrica penaltida kirmizi kart yok. Sonucta rakip topa mudahale etme niyetinde. Bu niyetten oturu ekstra cezalandirmamak adina sari kart veriyorlar.

Malatya'nın sert oynaması iyi. Bizimkilerin kazanma istediğini ve şampiyonluk hırsını görebiliyoruz. 35den sonra bastırdık gibi. Cevap verebiliyoruz sert oyuna. Erkenden şampiyonluk maçlarına girmemiz önemli. İç sahada fire vermemek lazım.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

omer cok degilde senerin cikmasi sartoglu sart. standard bir bek oturuyor yedeklerde linnes

Serinin elle oynadı denilen pozisyonu göremedim.Bi daha bakmak lazım penaltı diyenler var baya.

Geri
Üst Alt