Penaltıyı bile korkarak seyrediyoruz.Adem büyük,hamile kadına erken doğum yaptırır.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

11 tane bos orta acmisiz. 5i omerin rakibe carptirmasi zaten :D

Bu Malatya'yi oldum olasi sevmedim zaten. Bugun de masallah sampiyonluk macina cikmis gibi sert ve cirkefce oynuyorlar. İnsallah kume duserler.

Buraya bakılırsa 2 net kırmızı ve penaltı es geçilmiş aynı maçımı izliyoz aliminyun

Can K.Bacak ban yemiş yine bu ban işi böyledir bir başladın mı duramazsın.

534591_med__20181218171142_mariano.jpg

Usuyoruz be reis...

Bu hakemi de yazdim deftere.

Töre yi iki defa ikinci sari karti vermesi gerekiyorken vermedi. Mina nin Ömer ile yasadigi münakasa net sari kart onu da vermedi. Penaltiyi yapan herif kirmizi görmeliydi onu da tabi ki vermedi.

Rakibin sert oynamasının tek avantajı önümüzdeki haftanın provası olması.bu maçta yaşananların daha ağırını fener yapacaktır.önemli olan hakemin ezdirmemesi ama bu dediğim pek mümkün değil

Alanya kötü niyetli oynuyor amaçları sadece futbol değil gibi. Hakem rezalet yönetiyor komik kararlar var hangi birini söyleyelim. Gun&Roses gökhan atılmalıydı. Şimdi ikinci yarı birini gözüne kestirip tahrik edecek bizim oyuncuya da kırmızı gördürüp atılacak. Penaltı+kırmızı olmalıydı. Lemina da tam bizi kadıköy de yakacak hatayı yapacak duruş var kale önünde ne rahatlık maşallah.
Alanya maci biteli 4 gün oldu renkdasim:)

şener hücumda çok kötü oynuyor ama linnes'in muhtemel kademe hatalarından bifouma ziyafet çekebilir.

şimdilik savunmada aksamadığı için müdahale edilmeyebilir.

Malatya nin oynadigini fb de oynuyor zaten .

Serinin pozisyonunu kimse gormedi o yuzden itiraz etmediler. Var'in bu pozisyonu incelemesi gerekiyordu. Ayrica penaltida kirmizi kart yok. Sonucta rakip topa mudahale etme niyetinde. Bu niyetten oturu ekstra cezalandirmamak adina sari kart veriyorlar.

Kırmızı verilmemesine bir şey demiyorum da rakibin topa en ufak müdahale teşebbüsü yok. Önce Emre’yi kucaklıyor sonra vücudunu üstüne yığıp düşürüyor. Benim görüşüm bu tabii.

Geri
Üst Alt