Rıdvan çıldırmış serinin pozisyonunun penaltı olduğu ve devre arası hakemin geri gelip penaltıyı kullandırması gerektiğini söylüyor. Maçtan sonra bunun örneklerini gösterecekmiş.

Ajdnskakdkkajsjdjanamkajsjsjajsjdjjskakaksjdjnakama
Oglum valla ben goremiyorum penaltiyi eline degmiyor bile? ki diyelim dizine carpip eline carpsa bile penalti degil ?????

Şener bütün atakları baltaladı. O toplar Mariano'ya gelse 2-3 pozisyonumuz daha vardı net. Dedeye haksızlık yapmışız.

Seri 1-2 mal hareketi dışında fena değildi bence bir ara gaza geldi top falan kaptı hatta xD Onun dışında oyunun yönünü değiştirecek oyuncumuz yok.

Marcao-Lemina-Seri'yle top çıkartırken bu kadar zorlanmamız da ayrı bir olay.

Onyekuru defansif oyunumuzu kuvvetlendirdi baya geriye koşuyor sürekli. Adem-Emre de katılınca enerjimiz yükseldi ilk devreye göre.

Şener ve Seri berbat ötesi oynuyor derhal Linnes ve Ahmet Çalık ya da Emin Bayram'dan biri girmeli oyuna Donk'u ortaya çekmeliyiz ya da söylemek istemiyorum ama Belhanda girsin Seri den arta kalır yani yok

Eli on planda kalmış ama topla alakası yok

1581872610887.png

su an sabri oynasa senerin yerine bundan kötü olamaz. Marianonun ölüsü senerden iyidir

Hehe penalti ya adamin dizine carpmis dizinden eline gelse bile penalti degilken penaltimi deniyor

Allah rizasi icin biri su forumu temizlesin mod admin kimsenin gozyasina bakmadan kus olani direk atin forumdan bu nedir ya biktik usandik

Şener bütün atakları baltaladı. O toplar Mariano'ya gelse 2-3 pozisyonumuz daha vardı net. Dedeye haksızlık yapmışız.

Seri 1-2 mal hareketi dışında fena değildi bence bir ara gaza geldi top falan kaptı hatta xD Onun dışında oyunun yönünü değiştirecek oyuncumuz yok.

Marcao-Lemina-Seri'yle top çıkartırken bu kadar zorlanmamız da ayrı bir olay.

Onyekuru defansif oyunumuzu kuvvetlendirdi baya geriye koşuyor sürekli. Adem-Emre de katılınca enerjimiz yükseldi ilk devreye göre.
Mariano olsaydı bugün çok farklı olurdu reyz

Geri
Üst Alt