Çıkar hoca şu Şeneri oyundan.Nasıl Linnesi 2 maçta devrede oyundan aldıysan bu maçta da Şeneri çıkar.

iyi ki vermedi filan diyelim de yok dizine çarptı yok penaltı değil garip

bariz el ve penaltı

töreye çıkmayan kırmızıya saysınlar

Bu şener kazmasının sözleşme 3 yıllıkmıydı tam hatırlamıyorum ama öyleyse iyi girmiş bize.

Utanmaz şikeci seytan bile hemen penalti dedi. Serinin dizi.....öyle diyenlere..

Feghouli oyundan çıkmalı çok formsuz yerine Sekidika girmeli.

bizim gol neden iptal edildi ben anlamadım. adem pozisyon başında ofsayt ama top rakibe çarpıp geliyor. rakipten gelen toplarda ofsayt kuralı işlemiyor. daha önce çok oldu bunun örneği. adem topu eliyle falan mı kontrol etti. ben tam göremedim. ofsayttan mı iptal etti elden mi

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Top yon degismedigi icin Adem ofsayt oluyor. Isterse rakipten gelsin. Hakem ofsayt oldugu icin iptal etti elle oynadigi icin degil.

Tekrar izledim penaltı falan değil ama gene de Seri’ye uyuzum,her an bizi yakacakmış gibi oynuyor.

verilmeyen 2 kırmızı var yanlız maç da.Biri penaltı pozisyonunda direkt kırmızı olmalıydı,ikinci gökhan götüne ikinci sarı dan kırmızı.

İkinci yarı gol olup yağmalıyız ki penaltı tartışmalar maça gölge düşürmesin. İlk yarı hayal kırıklığıydı. Taraftar bu kadar heyecanlıyken futbolcularda bu heyecanı görememek üzücü. Acilen şampiyonluk havasına girmemiz lazım.

Rıdvan çıldırmış serinin pozisyonunun penaltı olduğu ve devre arası hakemin geri gelip penaltıyı kullandırması gerektiğini söylüyor. Maçtan sonra bunun örneklerini gösterecekmiş.

Ajdnskakdkkajsjdjanamkajsjsjajsjdjjskakaksjdjnakama

4 yıldız için 1590 yıllarına dönüyorlar ilk yarıya dönmüş çok mu bu yaprak kafalılar.

Geri
Üst Alt