- 12 Temmuz 2009
- 60.909
- 24.277
- 3.138
kimdi yav bitane bizim oyunucumuz boyle bisey yapti kirmizi yemistik bi kac hafta onceAdem’in attigi gol tertemiz golumuzu yediler
Ayrica emre ye yapilan penalti kirmizi kart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimdi yav bitane bizim oyunucumuz boyle bisey yapti kirmizi yemistik bi kac hafta onceAdem’in attigi gol tertemiz golumuzu yediler
Ayrica emre ye yapilan penalti kirmizi kart
Adam bizim penaltimiza doğru dediRıdvan Dilmen denen ciddi açıklamalar falan yapacağım diye ağlıyor TV de açıklamayı öyle yap
Oglum valla ben goremiyorum penaltiyi eline degmiyor bile? ki diyelim dizine carpip eline carpsa bile penalti degil ?????
bizim gol neden iptal edildi ben anlamadım. adem pozisyon başında ofsayt ama top rakibe çarpıp geliyor. rakipten gelen toplarda ofsayt kuralı işlemiyor. daha önce çok oldu bunun örneği. adem topu eliyle falan mı kontrol etti. ben tam göremedim. ofsayttan mı iptal etti elden mi
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benzer pozisyonda Sivas'in net golunu iptal ettiler. Vucuttan sekiyosa penalti degil.Penalti denilen pozisyonda Top önce Seri'nin orta bacagindan sekiyor,daha sonrada elini çekmek isterken elini siyiriyor, penalti diyenler Seri'nin ortabacağini kiskanan Kuşlar..
Penaltı![]()
Yalniz yavaşlatarak izledim de geri sarıp, penalti gibi
Rıdvan çıldırmış serinin pozisyonunun penaltı olduğu ve devre arası hakemin geri gelip penaltıyı kullandırması gerektiğini söylüyor. Maçtan sonra bunun örneklerini gösterecekmiş.
Ajdnskakdkkajsjdjanamkajsjsjajsjdjjskakaksjdjnakama