- 25 Temmuz 2011
- 6.833
- 3.921
- 1.938
hadi dayanin aslanlarim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu çıkarmasına gerek yok. bi tane düşen oyuncuyu çıkarıp oyuna müdahale etseydi her topa lemina depar atmak durumunda kalmazdıTerimi bu sene bende beğenmiyorum. Ama sizde abartmayın adam takımın en iyi oyuncusu umu çıkaracaktı
Terimi bu sene bende beğenmiyorum. Ama sizde abartmayın adam takımın en iyi oyuncusu umu çıkaracaktı
Lemina derbide yoksa çok kötü oldu bu, adalesini tutuyordu.
Serinin oynamaması lazım zaten orada.Leminasız kadıköyde sertliğe nah cevap veririz. Yumuş seriyle olmaz o iş
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takima iyi kondisyon yukleyecek, Lemina'yi haftalardir orta sahada yalniz birakmayacak, Omer ve Sener'den solbek olmayacagini gorebilecek kadar beyni olcakti. Cok bisey istenmedi kendisinden. Eline saglam kadro verildi.Terimi bu sene bende beğenmiyorum. Ama sizde abartmayın adam takımın en iyi oyuncusu umu çıkaracaktı
Yok lemina sakatlandı diye terime laf edenler için söyledim renktaşAkbaba & Seri
Terimi bu sene bende beğenmiyorum. Ama sizde abartmayın adam takımın en iyi oyuncusu umu çıkaracaktı