Mac orta saha diye bagirirken biz gittik Falcao'yu aldik.Lemina da bosuna sakatlandi.Cok ciddi bile olmasa bu haftayi kacirir gibi geliyor.Andone Feg kadar oynayamaz miydi?Bu takimin kondisyon eksigi var bariz.Ne desem bos.Iyi desem bos kotu desem bos...

6 da 6 yaptık ve önümüzdeki hafta fener maçıyla fikstür çılgın atmaya başlıyor sizin vizyon ekibin düğünü bayramı sayılır artık dimi kral @Erol S. Aydinli hasret ve suskunluklar biter heralde

son tablo.

ZnN81g.png
Über fener nerde yav, bi yanlışlık olmasın ?

Lemina kötü oldu hiçbir şey umrumda değil. Emre ömer donk ortasahası okur heralde derbide diyecem de ahmetle o maç bitmez kısaca sapı tuttuk

Seri ile sezonu bitiremeyiz. Lemina'nın yanına Donk'u koymak lazım.

Stoperde Ahmet Çalık > Orta sahada Seri

ft formsuz, ankaragucu macinda 5 dk’da 2 gol yedirmisti, bugun 1 tane bile yedirmedi cok ugrasmasina ragmen. Oyun okuma sifir

Ne kafalar var yav.

Kardeş torbacının numarasını atsana ben de istiyorum.

Aynen tek fark var doğrusun :D

Sen ne kullaniyorsun bilmiyorum ama ben uzak duruyorum oyle seylerden. Vazgecin bu hoca sevdasindan. Adamlar becerikli olsalar puan kaybi kacinilmazdi. Oyle gaz vermek ile olmuyor herzaman. Zaten kariyeri belli adamin. Galatasaray disinda hicbir yerde basari saglayamamistir.

Senere kufur serbest hafta icide oynamadi sanki 5 gun ust uste mac oynamis gibiydi

Isin kotu tarafi yerine Linnes girdi daha iyi olmadi. Fegh de Seri de berbatti. Ha bire kadroya yeni birisi giriyor, alisana kadar isinana kadar vakit geciyor. Taylan, Linnes, Falcao, Henry, Emre, Saracchi derken Andone de bekliyor kenarda. Boyle boyle sezon bitecek. Lemina da gittitse haftaya Belhanda ya da Selcuk oynarsa sasirmam.

önemli olan 6da 6 yapmakti

oynadigimiz futbol idare eder bence fazla kaciriyoruz ama en azindan pozisyonlara giriyoruz

hocanin Seneri ikinci yari baslamadan oyundan almasi olumlu, ama diger degisiklikler icin fazla bekledi yine

Isin kotu tarafi yerine Linnes girdi daha iyi olmadi. Fegh de Seri de berbatti. Ha bire kadroya yeni birisi giriyor, alisana kadar isinana kadar vakit geciyor. Taylan, Linnes, Falcao, Henry, Emre, Saracchi derken Andone de bekliyor kenarda. Boyle boyle sezon bitecek. Lemina da gittitse haftaya Belhanda ya da Selcuk oynarsa sasirmam.
nasil daha iyi degildi yav.

Geri
Üst Alt