top ele çarpsa ölür yalanını kim attı ya bariz tekli manşet vurmuş işte voleybolcular vurunca niye ölmüyormuş top

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serinin pozisyonu el filan değil, boşuna algı yapmayın. Verilmeyen bir gol ve bir kırmızı kart var.. asıl bunlar konuşulmalı ve bir de Malatya yönetiminin Ali koç’a nasıl tetikçilik yaptığı..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

halen el ve penaltı diyen varsa bu kişiler fbli erkeklerden hoşlanıyordur onları mutlu etmek için uğraşıyorlardır

halen el ve penaltı diyen varsa bu kişiler fbli erkeklerden hoşlanıyordur onları mutlu etmek için uğraşıyorlardır

Abartmasak. Halen eli goremeyenler kordur. Herseyi kendine yontan sikecilerden farklari yoktur. Pozisyon net el. Onemlide degil. El isede dahada buyuk zevk aliriz rakiplerin kudurmasindan. Herseyde insanlari sikeci olmakla itham etmesek?

Her hafta rakiplerin 2'şer 3'er penaltısı hiç edilerek şanlı şampiyonluk yürüyüşümüze devam etmemizi umuyorum.

Abartmasak. Halen eli goremeyenler kordur. Herseyi kendine yontan sikecilerden farklari yoktur. Pozisyon net el. Onemlide degil. El isede dahada buyuk zevk aliriz rakiplerin kudurmasindan. Herseyde insanlari sikeci olmakla itham etmesek?
el görenler şizodur yahu ne eli her şeye bi gölge düşürme peşindesiniz.
kime şikeci dedim onu da anlamadım. şurada el var diyen fbli erkeklerden hoşlanıyordur ötesi yok

Şu anda HD olarak bein'de tekrar tekrar izledim. Net eline çarpıyor.

Erman Hoca Adem'in gölünde ofsayt için haksız dedi ki katılıyorum. Tekrarını görmedim ama Adem elle kontrol etti mi bilmiyorum.

Bir de Gökhan Töre bence yüzde yüz atılmalıydı.

16 haftada 24 puan topladık
Sonraki 6 haftada 18.

İlk yarı boşa çok puan harcadık.

Geri
Üst Alt