bugün fenerde oynayanlardan kruse vedat ozan ve biraz da ekici disinda topcu diyebilecegimiz kimse yoktu. tolga tolgay serdar gibi bizim ve becekenin artiklariyla nereye kadar gideceklerdi? ersun da zaten trabzonun donundan 3 kez düsmüs bir adam.

Buna rağmen sadece son 1.5 ayda Trabzon'u deplasmanda, Beşiktaş-Başakşehir-Alanya'yı içerde maymun etmişti herifler. En azından iç sahada ligin en dominant takımı gibi oynuyorlardı. Ama sene başı beri söylediğimiz ve hocanın kendini biraz futbola vermesiyle daha yeni yeni görebildiğimiz ligi geri kalanıyla olan aşırı kadro kalite farkı ortaya çıkınca bugün bu zor deplasmanda hem ilk yarıdaki sertliğe göz yummayarak, hem de daha ilk 20 dakikada safi kaliteyle 3-4 net pozisyon bularak Kadıköy'den elimizi kolumuzu sallaya sallaya çıktık neredeyse. Gustavo büyük eksik ama bu akşamki farkı yaratacak kadar da değil. Kafamızı oyuna verince, saha içinde sinmeyince, oyuncu tercihlerini de doğru yapınca şampiyon olduğumuz son 2 seneden bile büyük fark ligin geri kalanıyla aramızda. İnşallah bundan sonra doğru yaklaşımla her hafta bu farkı ortaya koyacak topu oynamaya devam ederiz. Ki 20 yıl sonra gelen bu büyük galibiyet pek tabii ki oyuncuların da özgüvenini tavan yapacaktır bu saatten sonra. Kemik kadroyu koruduğumuz takdirde bu maçtan sonra bayağı uzun süre içerde dışarda derbi merbi kaybetmez bu takım.

bugün fenerde oynayanlardan kruse vedat ozan ve biraz da ekici disinda topcu diyebilecegimiz kimse yoktu. tolga tolgay serdar gibi bizim ve becekenin artiklariyla nereye kadar gideceklerdi? ersun da zaten trabzonun donundan 3 kez düsmüs bir adam.

zajc lig standartlarina gore ii topcu. ferdi de yeteneksiz sayilmaz.

Bu arada şikeciler 3 senedir bizi yenemiyorlar. Simdi biz saymaya başlayalımmı😁😁

1582493045801.webp

Çok gençken Kadıköy'de bir maça gitmiştim. Kazanmistik. Fener'liler arasında koltuk bulabildiğimiz için orada izlemek zorunda kalmıştım. Ben bu eleman kadar cesur değildim. Biz gol atınca, ah be falan gibi yalandan üzülme ayakları yapmıştım.

Aynı şeyi 2-2'lik Juventus maçında da yaptım. Adamlar biraz belalıydı.

Hangi programi izleyecez a spor sarmadi. Bitti mi yani bugün uykum da yok

icimizde kalmisti senelerdir.

gecen yil mal gibi %80 topla oynayip su herifleri yenemedik, yalandan faulden gol yedik berabere bitti
bir önceki sene tolga ve gomis beyinsizce goller kacirmasa rahat yenerdik 0-0 bitti
hagiyle ciktigimiz macta pino bunlari maymun etmesine ragmen gol atamayip 0-0 bitti
2 jeneriklik gol yememize ragmen 2-2ye getirdigimiz maci hak etmemize ragmen alamadik
sampiyon geldigimiz macta 1-0 öne gecip 1i faulden olmak üzere hemen 2 gol yiyip maglup olduk, o maci da alirdik

kaldi ki bizi 4 senedir kendi sahalarinda yenemiyor bunlar. su 5 macin acisini cikarmadi belki ama bu galibiyet artik milat olsun. o lanet stadyumda kazanabilecegimizi gösterdik cok sükür ve kazandik. rakibin sahasinda bu kadar baskin oynayip galibiyeti 5 kez kacirmisiz.

Daha önce de yazdım fenerbahçe'nin özellikle iç saha derbilerinde üstün olmasının en büyük nedeni gördüğünü çalmaktan aciz hakemlerdi..İlk defa eyyamcı olmayan bir hakem yönetti gördük sonucu..

Bugün cüneyt çakır,ali palabıyık,fırat aydınus gibi eyyamcı ve hesapçı adamlar maçı yönetseydi

ilk dakikalarda serdar aziz sarı kart falan görmezdi yine milleti döve döve maçı bitirirdi

yediğimiz golden attığımız ilk gole kadar olan bölümde bizi sindirmek için yapılan faullerden hiçbirini çalmazlardı ve kaleye zor giderdik..

Ve 78'deki o penaltıyı kesinlikle çalmazlardı...

Odamin duvarini da kirdik ulan harika beeeeeee. Silktik adamlari. Neyiniz kaldi lan ammmmmmmmmmmarettolar

Ekli dosyalar

• 38D32BE7-F921-44F7-861A-C09F82D58416.webp
    38D32BE7-F921-44F7-861A-C09F82D58416.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 110
Geri
Üst Alt