- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herşey böyle başladı filmde baya güldüm boşa gülmemişim demek kiPazar günü cinemaximumda 18:50de filme girip 2 saat hayattan kopacağım. Bunun benzerini en son süper final maçında yapmıştım
Kadroda cok fazla oyuncu vardi, Nzonzisi Nagatomosu Babeli. Bunlardan kurtulup adam akilli 4-2-3-1 sistemiyle oynayinca sonunda top oynamaya basladik. Kadroyu bulana kadar koca bir devre gecti diyebiliriz. Artik bize yakisan bu sezonu da sampiyon tamamlayip dosta düsmana gücümüzü göstermektir.Buna rağmen sadece son 1.5 ayda Trabzon'u deplasmanda, Beşiktaş-Başakşehir-Alanya'yı içerde maymun etmişti herifler. En azından iç sahada ligin en dominant takımı gibi oynuyorlardı. Ama sene başı beri söylediğimiz ve hocanın kendini biraz futbola vermesiyle daha yeni yeni görebildiğimiz ligi geri kalanıyla olan aşırı kadro kalite farkı ortaya çıkınca bugün bu zor deplasmanda hem ilk yarıdaki sertliğe göz yummayarak, hem de daha ilk 20 dakikada safi kaliteyle 3-4 net pozisyon bularak Kadıköy'den elimizi kolumuzu sallaya sallaya çıktık neredeyse. Gustavo büyük eksik ama bu akşamki farkı yaratacak kadar da değil. Kafamızı oyuna verince, saha içinde sinmeyince, oyuncu tercihlerini de doğru yapınca şampiyon olduğumuz son 2 seneden bile büyük fark ligin geri kalanıyla aramızda. İnşallah bundan sonra doğru yaklaşımla her hafta bu farkı ortaya koyacak topu oynamaya devam ederiz. Ki 20 yıl sonra gelen bu büyük galibiyet pek tabii ki oyuncuların da özgüvenini tavan yapacaktır bu saatten sonra. Kemik kadroyu koruduğumuz takdirde bu maçtan sonra bayağı uzun süre içerde dışarda derbi merbi kaybetmez bu takım.
eltilerin savaşı mı yanlış mı okudum
İzleyelim bakalımbeinde tekrarı başladı maçın
Evet kank o saatte en yakın oydueltilerin savaşı mı yanlış mı okudum
yine daralır adam yav. ben saldım tv programlarını falan porto maçını izliyorumbeinde tekrarı başladı maçın