Şahane top oynadık gerçekten.En az 2012'de 3-1 ve 1-2'lik derbiler kadar iyiydik.Deplasmandaki bir derbide anca bu kadar pozisyon bulabilirsin.6-0'ın rövanşını deplasmanda alabilirdik.Şahane bir 3 puan her anlamda.Şampiyonluk yolunda dev bir adım atıp Fb'yi de kenara ittik.Bundan sonra tek rakibimiz Ts.

Hocayı ve teknik ekibi kutluyorum,mental ve psikolojik anlamda 10 numara 5 yıldız hazırlanmışlar maça.İlk kez başlama düdüğüyle beraber atmosfere kapılıp gitmeyen,çatır çatır top oynayan bir GS takımı gördüm.Nitekim sonuç da geldi bu sefer.

18 yildir kadikoyde oynanan derbileri izliyorum, butun maclari izledim ama bugun alisa gelmedik yada benim icin bir ilk oldu oda macin hakemin adaletli olmasiydi. Baska bir hakem olsa bugunde kazanamazdik.

Halil umut melere helal olsun, ilk kez bir hakemin kadikoyde adam gibi mac yonetimini izledik.

Genelde fbye sari kartlar verilmez, bizim fauller, penaltilarimiz vesaiere verilmezdi.

Bugun ki gibi hakem yonetimi olsaydi 20 degil 5 yilda olmadi yenilmezlik serisi!

Bugun seri, donk ve omer macin adamiydi. Herkez elinden geldigi kadar mucadele etti ama bugun belhanda yuzunden butun takimin emegi cope atilabilirdi.

Artik tutanacaklari tek dal 6-0, onuda yok edersek fb diye birsey kalmaz. Son 20 yilda fb ile aramizda makas acildi, o 20 yil icinde fbyi ayakta tutan 20 yillik bakireligiydi ve bugun patlattik :D

Bukemedigin eli opeceksin, bugun fb taraftari sahaya iner sahayi yakar diye dusundum ama yanildim. Adamlar anlamis, bukemedikleri ele boyun egeceksin.

Bu yil sampiyon olup ligin Bayerni olma yoluna bir adim daha attik :)

IMG_5563.webp

Nevizade

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt