Kadıköy'deki maçları ben de izlemiyorum genelde, izlesem de maksimum 10-15 dakika izliyorum sinirleniyorum kalbim falan çarpıyor muhtemelen yine forumdan takip ederim veya hiç takip etmem 7-9 arası dünya ile ilişiğimi kesip bir şeyler yaparım.

Aslinda en iyisi.

Futbol namina hic birsey yok ortada, oyun zirt pirt duruyor, oyuncularin hepsi gergin, iki takim hic bir türlü risk almiyor vs.
Sadece stres baska da birsey degil.

Ya ben zorlaya zorlaya izlerdim aslinda abi ama Pazar günü bizim firmanin kutlamasi var daha yeniyim mecbur gidecegim artik hem adamlarin hepsi biliyor Pazar günü derbi oldugunu. Belki bi köseye saklanip maci izlemeye calisirim ama biraz zor olur herhal :D

Ts macinin durumuna göre dedim. Onlat kazanip biz kaybedersek 1 mac eksikle 5 puan önumuze gecerler. Malatya macinida alirsa 8 yapar. Hakemlerde tsden yana. Bu sartlarda havlu atariz BENCE diyim bari
ben öyle düşünmüyorum daha çok maç var.

muhtemelen pazar günü maçı izleyemiyeceğim , offroad'ta olurum.çamur falan derken bildirimleri de kapatırım.

maca ali palabiyik verilmezse benim adimda yarro deil

Bunları deplasmanda en berbat dönemlerinde bile, 1-0 öndeyken ve adamlar 10 kişi kalmışken bile yenemedik. Şimdi mi yeneceğiz? Yenilmezsek büyük başarı.

Şimdi de ahım şahım iyi değiller ama o stadda iyi olmalarına gerek yok falette 30 metreden vurur birinin götüne çarpar golü yeriz olacak olan budur.

Zaten kariköyde her öne gectigimizde attigimiz golü 5-10 dakikadan fazla koruyamiyoruz. 90 da atsak arti 6 dakika uzatma verilir 90+5 de yine bir sekilde golü yeriz ve berabere biter.

Aynen, içerde de öyle. Fb'yi orada yenmek istiyorsak durmayacağız. 0-1, 1-2 gibi skorlarla bitmez o maç

Orta yaparlar gol olur topukla vururlar 90 dan içeri girer
Elli kere vursa gol olmayacak yerden rövaşata ile gol atarlar tam köşeye gider.
En kazma oyuncuları yıldız olur.
Tek kale oynarız direkten çizgiden kıçtan başatan seker gol olmaz
tek bir atakla 1-0 kazanıp giderler tam kazanacağız deriz 90+2 de top üst direkte patlar
tam yeneceğiz deriz hakem girer devreye golü yedirtir.
Geçmiş 20 yılda bunları yaşadık.He bizde hiçmi suç yok var olmazmı.

Adamlar kapanan takımları açamıyor iki stoperi ve bekleri bok gibi hatta kaleciside
yenmek istiyorsan ankaragücü gibi üç hızlı oyuncu koyup kontra yapacaksın
ama sinyor terim egosu neymiş Galatasaray defans yapmaz rakip yarı sahada oynarmış
geçin bunları gidip gerekirse savunma yapıp kazanacaksın.

İnter Milan Atletico Real maçlarında full defanasla kazanan takımlar gördük.
Liverpool city maçında bile belli sürelerde taktik icabı taraflardan biri geriye çekilip kontra üzerinden
rakibi vurmaya çalıştı başardıda biz bu klüplerden büyükmüyüz?

Savunma yapmak neden acizlik görüntüsü bizim ülkede anlamıyorum.
Adam gibi savunma yap pozisyon verme adam gibi atağa çık golünü at maçı kazan gel.
Ama nerde sinyor terimde bu anlayış şişik egosu zarar görür gider yaldır yaldır oynarız
ilk yarıda maç biter

Koçero carsamba günü basin toplantisi yapacakmis, derbi öncesi aglamalar, algi yaratmalar ve ortami daha da germeler basladi.

Son düzenleme:
2 haftadir bu maci dusunuyorum. Pazar gunu bi gelse de artik su stres bitse yav.

Halil Umut
Cücü

diger ikisi serefsizdir

Fırat diyolar ya inş değildir. Bizimkiler az baskı yapsa şu maça. Ali koç çrş ağlayacakmış heralde

Bir Umut Herkes hazirsa + Emre de ceza yemezse

Nando
Mariano Donk Marcao Saracchi
Lemina
Emre Ömer
Fegh Falcao Onye

ortayi kapatiriz Ömer+ Lemina baskisi ile
Sol taraf hizli sprinter + dribbling yüksek olup sut+ orta cakan
Sag taraf beyiniyle oynayan 2 „10“ gibi

Adamlarin tek kreatifleri Kruse + oynarsa Deniz olacak. Sag taraflari Dirar+ Isla. Saracchi ve Onye ye karsi inanilmaz zorluk cekecekler
Sol taraflari anca Tolga basarsa Mariano biraz fazla kosmasi gerek.
Kruse vs Lemina

bu maçı alırsak iyice havaya girer dümdüz gideriz, trabzon falan hikaye. şampiyon oluruz çok net

Dirençli olduktan sonra galibiyet de gelir. Baskı onlarda. Bunu takıma empoze etmek gerekiyor. Baskının bizim üzerimizde olması için hiç bir sebep yok. Gol gelmedikçe strese girecek olan onlar.

Geri
Üst Alt