Hiç ümidim yok bu maça dair.
* Takımımızda hırslı, yüreğini sahaya koyabilen aynı zamanda tahriklere kapılmayacak 1 tane bile oyuncumuz yok.
* Sezon başından beri oynadığımız oyun planı tam şikecilerin istediği gibi. Kendi yarı sahamızda sürekli yana ve geriye pas yapıyoruz ki ve takımımızda da bol miktarda sakar oyuncu olduğu için şikecilere bol bol top kaptırıp bol bol gol yeme ihtimalimiz yüksek.
* Buna karşılık şikecilerin en boktan topçuları bile karıköydeki maçlarda birer dünya yıldızı kesiliveriyor.(zigler, hasan ali, maldanado, baroni, ceyhun, de souza, alper potuk, ümit özat, vs. ilk aklıma gelenler). Bu maçta da göreceksiniz ki deniz türüç, isla, dirar , ozan , serdar gibi saçma sapan adamlar yıldızlaşacak.
* Adamların 100 kez denese ancak birinde gol atabileceği vuruşlar gol olurken bizim ne hikmetse %99 luk pozisyonlar gol olmuyor.
2011-2012 Fenerbahçe 2-2 Galatasaray maç özeti tr.beinsports.com (1.15 ve 2.15 teki goller)
( Son galibiyeti aldığımız maçtaki yediğimiz saçma sapan gol 2.15)
* Şikeciler bu maçı kaybederse hem şampiyonluk yarışından koparlar, hem yönetim istifa etmek zorunda kalır, hem de karı profesörü istifa etmek zorunda kalır ve şikeciler maddi açıdan büyük bir darboğaza girerler. Derin güçler buna izin vermez.
* Hakemin bütün kararları maç boyunca şikecilerin lehine olacaktır, her maçta olduğu gibi.
* Seyirci baskısı ve çirkeflikleri.
* Umut bağlayabileceğimiz oyuncuların hazır olmaması ( Falcao, saracci, onyekuru, oynarsa sakatlıktan yeni çıkmış ve 1 haftadır idmana çıkmamış lemina)
Ağır bir yenilgi almayalım benim için kafi...