Yaş oldu 32 bu Kadıköy deplasmanına hiç bir zaman umutla bakmadım ama bu kez bir tuhaflık var iyi mi oynuyoruz yo kadro mu çok iyi yo bundan önce çok daha iyi kadro ve futbol varken böyle hissetmemiştim bu kez farklı bir şeyler olacak galiba şaşkınım

Yaş oldu 32 bu Kadıköy deplasmanına hiç bir zaman umutla bakmadım ama bu kez bir tuhaflık var iyi mi oynuyoruz yo kadro mu çok iyi yo bundan önce çok daha iyi kadro ve futbol varken böyle hissetmemiştim bu kez farklı bir şeyler olacak galiba şaşkınım
Herkese oluyor o ara ara.

2 yıldır fener maclarını stresten izleyemiyorum sadece buradan takip ediyorum bu senede muhtemelen yine aynısını yaparım.

Lemina oynamaz diye düşünüyorum. Terim bu kadro ile çıkar gibi. Adem kulübedeki güç olarak bekler.

muslera

mariano donk marcao sarachi

seri ömer

feghouli emre onyekuru

falcao

okan
ahmet
emin
linnes
selçuk
taylan
belhanda
j.durmaz
andone
adem

lemina sakat
sekidika kontenjan dışı
şener trübün

muslera
mariano-donk-marcao-sarachi
lemine -ömer
fegh- emre - onyekuru
falcao
bence olabilcek en iyi kadro bu tabi lemine ve sarachinin yetişeceğini ümit ederek

Beraberlik çıkar yine son yıllarda yenişemiyoruz bunlarla içerde dışarda

Defanslarinda insallah maldivli ile jailson oynar, her macta kesin en az 2 kez büyük hata yapiyolar..
Ortalarinda büyük ihtimal tolga , ozan oynayacak.. Fatih hocanin yapmadigi bisey ama aslinda ozana mac boyunca bire bir adam markaji yaptirip etkisiz kilmak..

SM-G960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt