- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Aynen cihangir aynı ben.by kalite
hepsi cuk oturmuş knk![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen cihangir aynı ben.by kalite
hepsi cuk oturmuş knk![]()
cok dogruDün Onyekuru yedek başlasın demiştim, fikrimi değiştirdim. Neden mi? Hocanın 80 den önce oyuncu değiştirmediğini bir an unuttum.
80 de Onyekuru yu oyuna almanın bir manası yok. Evet evet bu en iyisi, direk ilk 11 başlasın pili bitince de mecbur değiştirir hoca zaten 80'i beklemeden.
sent via GSC
12 yasindaki bebeleri neden takipe aliyorsun heisUlan şimdiden fenerli pustlar dalga geçmeye başladı 21 oldu geçmiş olsun diyor kekolar
#/&#^$&#*@&#^#&@&-^^$&";')!&#&@(';37$*'nsbshdBugünkü idman raporuna göre gidersek
Nando
Mariano Donk Marcao Ömer
Seri
Belhanda Emre
Fegh Falcao Onye
Doktor bu ne#/&#^$&#*@&#^#&@&-^^$&";')!&#&@(';37$*'nsbshd
Fenerlilerden beklemeyecegim bir kalite.Etkileyici bir gözdağı
Lan bu ne allah kahretsin@Serkan G. Veren @Erman Türker @Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ @Uğur İz @Uğur Bulut @Hidayet Sarıdağ @Vasfi Vural @Umut Gül @Demir P. Baş @Berkay Saraçoğlu @Berkan Yavuz @Ünsal Vardar @Hakan Duz @Ahmet Özgün Güven @Ahmed Arif Kesen @Ozan Puki @Murat Kara @Cüneyt Tarçın @Musap Aydinli @Mehmet Arslaner @Tahir Mahir Koç @sinan @Rahmi Y. Aslan
videolarını çok paylaşıyorsun ya abi ondanAynen cihangir aynı ben.
Ben 3'lu oynayabilecegimizi dusunuyorum. Ama olur da 4'lu oynarsak cikacak kadro banko sudur:Bugünkü idman raporuna göre gidersek
Nando
Mariano Donk Marcao Ömer
Seri
Belhanda Emre
Fegh Falcao Onye
RastgeleDoktor bu ne