Haftalardır söylüyorum, O sene bu sene ama tek bir endişem Belhanda isimli şahsın oynaması, olur da o herif oynarsa, som dakika ya 0-2 önde bile girsek bir kendi kalesine atıp, bir de penaltı yaptırıp maçı katletmeyi yine başarır.

O sene bu sene, yeter ki o şahıs oynamasın.

Tolga'yı ortaya alacağını sanmam ama bizim açımızdan çok iyi olur. Orta sahada bizimkilerle yarışabilirler top kaptırmada nötrlenir orası.

Sol kanada kimi koyacak bu durumda? Deniz-Ferdi? Dirar da olabilir.

Altay
Isla Falette Serdar Hak
Jailson Ozan
Dirar Kruse Tolga
Muric

Boyle cikacak bence. Jailson'u stoper yapip Tolga'yi ortaya Turuc'u sola da alabilir ama Ersun tirsak biri, orta sahayi saglam tutmak isteyecegini dusunuyorum.

En ümitli olduğum sene 11-12 sezonuydu. Manyak top oynuyorduk o zaman bile son dk topumuz direkten döndü berabere kaldık onun için 20 sene daha kazanamayalım niye kazanamıyoruz demem o şeyi artık aştım. Bu mallar en azından bunla oyalanıyor biz de şampiyon oluyoruz

Kruse’u tut bunlar kaleye şut bile atamaz

Fenerbahçe'yle oynuyorsak eğer bütün olasılıkları göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Zira bu maçlarda en düşük olasılıkların bile gerçeğe dönüştüğüne şahit olduk. Hasan Ali sağ ayağıyla gol attı, Ziegler savunma arkasına sarkıp gol attı, Selçuk Şahin 35 metreden vurdu gol oldu. Balın da bir sınırı olur ama bunlar işin bokunu çıkardılar.

Aga karşımızda atlet adamlar yok. Fegin sene başındaki hantal hali yok 2-3 maçtır. Her türlü kaçar ama adam hiç topla kaleye yönelmiyor arkaya sarksa bile kanada açıyor kendini nedense
Feghouli'nin Galatasaray kariyeri kanat oyuncusu olarak tartışılamaz bence Galatasaray kariyerinde çok iyi oynadığı maçlar var doğrudan şampiyonluğa etki ettiği 2 aylık bir dönem var kalite olarak belki ligin zirvesinde ama kanat oyuncusu değil

Feghouli'ye sonsuz saygım var sezon başına kadar belki de Muslera Luyindama ile takımda en sevdiğim adamdı ama vücut dilinden de saha içinde yapamadıklarından da acayip rahatsız oluyorum

Tamam hepimiz beklentilerimizi karşılayamadığı için Falcao'ya sinirliyiz de Feghouli'nin bu sezon performansı Falcao'dan fazla değil Kayseri Ankaragücü maçlarında boş goller atsın diye 4 mil.€ maaş almıyor Feghouli kalitesinde bir adamın bu kadar istikrarlı olarak vasat altı performansı gösterme hakkı yok

Nwakaeme-N'Koudou-Visca-Junior Fernandes-Guilherme-Emre Kilinc-Bifouma-Rodrigues-Djalma Campos-Twumasi-Serdar Gürler-Fernando-Giovanni Sio-Efecan Karaca

Hepsi kendi takımlarına Feghouli'den kat ve kat fazla katkı verdi haydi hepsini geçtim yeteneği gerçekten sınırlı dediğimiz sene başında kadroda istemediğimiz Ömer Bayram'ın verdiği katkının yanına bile yaklaşamadı Feghouli

Bu dediklerim gerçekten Feghouli'ye düşmanlık olarak anlaşmasın özellikle söylüyorum birkaç ay öncesine kadar takımda en sevdiğim adamların başında geliyordu Feghouli ama yapamadıklarından ziyade vücut dili hareketleri de çok itici geliyor yanında Mariano & Belhanda ikilisi olmasın kimseye pas atmıyor takım baskı yiyor Junior Fernandes kupa maçında Mariano'yu yakalamış çürütüyor Mariano'ya destek vermeyi geçtim geriden gelen Nsakala'yı bile takip etmiyor haydi takip etmeyi geçtim Nsakala&Junior Fernandes ikilisi hücum ediyor sağ kanattan Feghouli 10 numara edasıyla orta alanda geziyor

Haydi defanstaki bu zafiyetini hücumda kapatsa derim ki yani adamın defansif açıkları var ama hücumda takıma çok şey katıyor ama Feghouli kalitesinin çok çok altında hücumda da

İddialıyım ligde o kadar kötü dönemler geçirmemize rağmen Feghouli&Falcao ikilisi Nwakaeme ve Sørloth katkısı verebilmiş olsa açık ara zirvedeydik ligde bu adamlar bunun için ligdeki herhangi bir oyuncu ile kıyaslanmayacak kadar para alıyorlar Feghouli&Falcao ikilisi Nwakaeme ve Sørloth katkısı vermeyi geçtim Ömer&Adem katkısının yanına bile yaklaşamıyorsa ben eleştiririm sonuna kadar bu adamları

Bu sezon birçoğu gibi N'Zonzi & Seri filan değil benim için hayal kırıklığı asıl hayal kırıklığı Feghouli&Falcao ikilisi. Falcao lig bitecek sadece 5 maçta 90 dakika sahada kalabilmiş Feghouli de dediğim gibi skor üretebildiği 4 maç var o maçlar da Ankaragücü & Kayseri filan işte

Sezon bitecek Feghouli 4 gol 1 asist Falcao 5 golü var ligde

Bu maçlarda evinde yada yakın geçmiş de aldığın skorların hiç birisi ölçü değil, hep bir muhabbet var bizim bunları en son orada yendiğimiz yıl. O yıl ki maç ilk devre maçıydı, ya 2. devre bizim evimizde oynanan maç üstelik kaç fark atarız üstüne iddialar uçuşurken.

Kruse’u tut bunlar kaleye şut bile atamaz
Oyle garip bir heriften gol yeriz ki sasar kalirsin. Bize gol atanlari animsa. Jailson,Ziegler,Hasan Ali (Turkiye'de ilk golunu sag ayagiyla), Selcuk Sahin,Mehmet Yozgatli,Johnson. Bunlarin hicbirine kagit ustunde gol atar demezsin mactan once.

Kalede Muslera var arkadaşlar sene başından beri şampiyonluk modu açmış Musleradan bahsediyoruz biz ne istersek gene oradan istediğimizle ayrılırız

Oyle garip bir heriften gol yeriz ki sasar kalirsin. Bize gol atanlari animsa. Jailson,Ziegler,Hasan Ali (Turkiye'de ilk golunu sag ayagiyla), Selcuk Sahin,Mehmet Yozgatli,Johnson. Bunlarin hicbirine kagit ustunde gol atar demezsin mactan once.
En korktuğum isim tolga yeteneksizi. O kadar sıçtı sıçtı gelir şimdi bize karşı 30 metreden vurur marcaonun kıçına başına çarpar girer. Yersek zaten böyle bi gol bekliyorum

:red::red::red:

En korktuğum isim tolga yeteneksizi. O kadar sıçtı sıçtı gelir şimdi bize karşı 30 metreden vurur marcaonun kıçına başına çarpar girer. Yersek zaten böyle bi gol bekliyorum
Şuta kimse sırtını filan dönmez kafa uzatırlar bizimkilerin maç önü konsantrasyonunu sahaya çıkınca görürüz ama şimdiden moda girmişlerdir :D

Ustteki videoyu 12.05.2012 Sarper Final olarak okudum. Sanirim uyku vakti geldi.
zabaha gadar burdayız
https%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2Fp2vrLJ.jpg

Geri
Üst Alt