Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolga'yı ortaya alacağını sanmam ama bizim açımızdan çok iyi olur. Orta sahada bizimkilerle yarışabilirler top kaptırmada nötrlenir orası.
Sol kanada kimi koyacak bu durumda? Deniz-Ferdi? Dirar da olabilir.
Kruse’u tut bunlar kaleye şut bile atamazAltay
Isla Falette Serdar Hak
Jailson Ozan
Dirar Kruse Tolga
Muric
Boyle cikacak bence. Jailson'u stoper yapip Tolga'yi ortaya Turuc'u sola da alabilir ama Ersun tirsak biri, orta sahayi saglam tutmak isteyecegini dusunuyorum.
bu kadrolara bakınca fb 3 atar diyorum.bizim orta saha sol geçen hanı olur defans çok zayıf kalır. fbdeki bu adamlar tempolu ve savaşçı adamlar
Kruse’u tut bunlar kaleye şut bile atamaz
O sene bu sene@Emrah Duvar paylastigin okadar Rose Bertram gifinden sonra bu konuya girerken bir abdestinden emin ol abi.
Feghouli'nin Galatasaray kariyeri kanat oyuncusu olarak tartışılamaz bence Galatasaray kariyerinde çok iyi oynadığı maçlar var doğrudan şampiyonluğa etki ettiği 2 aylık bir dönem var kalite olarak belki ligin zirvesinde ama kanat oyuncusu değilAga karşımızda atlet adamlar yok. Fegin sene başındaki hantal hali yok 2-3 maçtır. Her türlü kaçar ama adam hiç topla kaleye yönelmiyor arkaya sarksa bile kanada açıyor kendini nedense
Oyle garip bir heriften gol yeriz ki sasar kalirsin. Bize gol atanlari animsa. Jailson,Ziegler,Hasan Ali (Turkiye'de ilk golunu sag ayagiyla), Selcuk Sahin,Mehmet Yozgatli,Johnson. Bunlarin hicbirine kagit ustunde gol atar demezsin mactan once.Kruse’u tut bunlar kaleye şut bile atamaz
En korktuğum isim tolga yeteneksizi. O kadar sıçtı sıçtı gelir şimdi bize karşı 30 metreden vurur marcaonun kıçına başına çarpar girer. Yersek zaten böyle bi gol bekliyorumOyle garip bir heriften gol yeriz ki sasar kalirsin. Bize gol atanlari animsa. Jailson,Ziegler,Hasan Ali (Turkiye'de ilk golunu sag ayagiyla), Selcuk Sahin,Mehmet Yozgatli,Johnson. Bunlarin hicbirine kagit ustunde gol atar demezsin mactan once.
Oyle garip bir heriften gol yeriz ki sasar kalirsin. Bize gol atanlari animsa. Jailson,Ziegler,Hasan Ali (Turkiye'de ilk golunu sag ayagiyla), Selcuk Sahin,Mehmet Yozgatli,Johnson. Bunlarin hicbirine kagit ustunde gol atar demezsin mactan once.

Şuta kimse sırtını filan dönmez kafa uzatırlar bizimkilerin maç önü konsantrasyonunu sahaya çıkınca görürüz ama şimdiden moda girmişlerdirEn korktuğum isim tolga yeteneksizi. O kadar sıçtı sıçtı gelir şimdi bize karşı 30 metreden vurur marcaonun kıçına başına çarpar girer. Yersek zaten böyle bi gol bekliyorum
Kalede Muslera var arkadaşlar sene başından beri şampiyonluk modu açmış Musleradan bahsediyoruz biz ne istersek gene oradan istediğimizle ayrılırız
zabaha gadar burdayızUstteki videoyu 12.05.2012 Sarper Final olarak okudum. Sanirim uyku vakti geldi.