Bu maç bu oyuncular bu teknik ekip yıllar sonra hatırlanacak. Tarihi bir başlık, tarihi bir galibiyet.

Kim derdi seri bu futbolcu topluluğu ile bitecek, belhanda filan fenere ağlama hareketi çekecek ;D
Ulan drogbalar sneijderler görmedi bu adam gördü vay anasını
Hiç de öyle alacağız havası yoktu.

Son yıllarda baya bir GAZ - Havalanma - Stress Üçlüsü vardı bizde, Derby gelince...

Kazanma nedenlerden birisi. Biz rahat, FB stressli idi ve öyle ve bu maça da yansadi.

Hiç de öyle alacağız havası yoktu.

Son yıllarda baya bir GAZ - Havalanma - Stress Üçlüsü vardı bizde, Derby gelince...

Kazanma nedenlerden birisi. Biz rahat, FB stressli idi ve öyle ve bu maça da yansadi.

Benim maçtan önce hiç umudum yoktu, öylesine bakarım seri 22 yıla çıkar dedim. Hakikaten ümitsiz olunca ve karşı taraf stresli olunca daha kolay herşey

Çok tatlı koyduk lan

Onyekuru Terim selfisini arıyorum, koyabilir misiniz varsa?
buyur

Henry çok kaçırdı, ama herif yağ'a bıçak dalar gibi daldı kuşlara. Bu ne penetration bea
ERetKMaWsAAzOlK.webp

Fener 2010'a kadar çok rahat oynuyordu Kadıköy'de, seri uzadıkça stres onlara geçti. Yıllardır 2011'den beri galibiyetleri kaçırıyoruz, adamlar yenilmezlik serisi gitmesin diye korka korka oynuyorlardı ve bitirdik sonunda. Artık daha açık oynarlar daha zor olur bizim için.

Tutunabildikleri bir Kadikoy'de yenilmezlikleri vardi o da bitti.Merak ediyorum simdi neden medet umacaklar?Yanal zaten gitti su an Ali Koc'un bile isi zor.Beter olsunlar bilmem kac Galatasaray sampiyonlugu gormus Aziz'o bile arayacaklar bu gidisle😊

Günahtır lan

ok.gif
Alpi07 - 24.02.2020 00:45​
bos.gif

Nasıl çıkıcaz yarın insan içine uyku haram. Sinirden gözüme uyku girmedi. Allah kahretsin. Resmen adamların makarası olduk. Neye üzülelim seri bitti‚ 6s şampiyon oldu‚ Fatoş denen itici herifin laflarını yemeye devam edicez ve ne acıdır ki sonuna kadar hakkı var.. Adam resmen ambargo koydu hayatımıza sinirden kuduruyorum...

;D

ok.gif
Mastermind - 24.02.2020 01:22​
bos.gif

Mesajı Gönderen: yasinbaser:cLink:5339418
Şampiyon olmuş gibi seviniyorlar. Lafa gelince Kadıköy de bir maç yenmiş yenilmişiz önemli değil.

adamlar her sene şampiyon oluyor zaten

Fener 2010'a kadar çok rahat oynuyordu Kadıköy'de, seri uzadıkça stres onlara geçti. Yıllardır 2011'den beri galibiyetleri kaçırıyoruz, adamlar yenilmezlik serisi gitmesin diye korka korka oynuyorlardı ve bitirdik sonunda. Artık daha açık oynarlar daha zor olur bizim için.
Kesinlikle tam tersi olacak.Artık en rahat maçlarımızı fenere karşı oynayacağız.Çünkü ellerinde artık hiçbir şey kalmadı.

Geri
Üst Alt