fenerli arkadasıma ulasamıyorum herif işte ama telefonu kapalı hala

adamların bize karşı tek üstün oldukları konu vardı o da bitti bunlar bu ruh bunalımından cıkamaz ömür boyu

Günaydın GSCimbom. :rose:
tenor.gif

87liyim, çocukluğumda bunları geçmeyi görmek nasip oldu.. unutamam o 3. yıldızı, kaç şampiyonluk geriden gelmiştik o yıldız için hatta bunlar sinirden yıldızlı forma ile maça çıkmıştı hala aklıma geldikçe gülerim. O yüzden yeri çok farklı benim için o 3. yıldızın

IMG_4943.webp

Gel gelelim bugünümüze, 2020, farkı öyle bir açtıkki neredeyse 4 şampiyonluk ilerdeyiz.. dün ise sadece bu sezon için değil, belkide bizim 5. Yıldızımıza kadar fişlerini çektik, son tutundukları dalı kırdık eze eze. Allahım sana şükürler olsun.

Sezon sonu şu Feghouli’nin yerinede Onyekuru tarzı bir adam alalım.Artık 10 metre alanda oynamasından gına geldi.Kontra pozisyonda seriye pası atsa gol atacağız kaptırdı pozisyon yiyorduk orada çıldırttı beni.Futbol artık Lemina gibi ortasahalar ve Onyekuru gibi hızlı skorer kanatlar üzerinden oynanıyor.Saçma sapan şeyleri denemeyiz artık umarım sezonun ilk yarısında olduğu gibi.

Sanal alemdeki fenerlileri bolca görüyoruz gerçek alemden fenerli tepkileri nasıl ahbablar iş yerinde okulda fln

Dün galibiyeti kutlamaktan bugün de işten güçten hala sosyal medyayı ve videoları izleyemedim.

En son Saraçoğlunda 20 Kasım 2016'da kaybetmişiz. 4 yıllık yenilmezlik serimiz hayırlı olsun :D:D

Askerdeydim bu sene foruma pek takılamadım yalnız yokluğumda kuş dediklerimiz bugün forumda söz sahibi olmuş gibi ama bu maç sonrasıbda göremedim forumda onları

Kadıköyde oyun, moral, psikoloji, hırs olarak bu kadar üstün olduğumuz bir maçı hatırlamıyorum. Kupa kaldırdığımız sene bile böyle değildik.

Onyekuru sen neymişsin be kardeşim..
Şu deplasmanda koskoca yıldızların yapamadığını yaptın. Biraz becerikli olsan fenere tek başına 4-5 gol atacaktın

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt