Mobbingi başkası yapacak demedim :) Sen yapma dedim ;) Neyse mehmet 2018 baharından beri benimle kendince alay etmenin benden gıcık olanlar (ki çoğu engelli şu an bende) sayesinde sana layk getirdiğini keşfettiğinden beri benimle uğraştığını fark etmediğimi mi sanıyorsun :)

Yoksa abi diyordun :) Mehmet bana bulaşmazsan senle ne işim olur ki??? Genelde eğlenceli postlar atmaya çalışıyorsun. Ben de diyorum ki laykları başka yerden de bulursun 2 senedir iyi ekmek yedin uğraşma istersen benimle daha fazla sonuçta takmasan da senin yaşında yeğenim var benim ciddiyim. Bu arada güneşin doğmasını değil ardanın geldiğini ilan ettiğinizde, lig gitti, fener şampiyon oldu dediğiniz de aksini söylemişim siz söyleseniz birbirinizi tebrik ediyor olurdunuz.

Gölge etme be mehmet ciddiyim senden istirhamım yöneticisin sonuçta az biraz tarafsız olmaya çalış. Sana ben hiç bulaşmıyorum gelip çocuk gibi musallat oluyorsun. Senden ricam bari bundan sonra dikkat edelim. Hürmetler...
bak hala saçma saçma konuşuyon sonra senle uğraşmadım oluyo herşeyden laf sokma çabası sorun bu tavrında
kim lig bitti fener şampiyon oldu dedi yaw başkalarının dediğini ben demişim göstermeye çalışıyon hala
seninle kişisel bi sorunum yok ama bu tavrınla var
üst perdeden bakıp diğer insanlara hemen yafta yapıştırıyon bilip bilmeden ayrıca dediğin bişey tutunca sanki tek sen demişsin gibi davranıyon videodaki adam gibi davranıyon işte neden bozuldun ki ;D

yaa hala iftira peşindesin ne tarafı ne yöneticisinden bahsediyon yaw
aha @Alper Altun burda sor kendisine senin konudan atılman söylendi ben şimdi atmayayım az ön münazara ediyoduk yanlış anlar dedim
sen kendi kafanda kurup duruyon sana mobing yapsam mesajını silerim konudan atarım yaptım mı böyle bişey ya da benimle olan diyalogundan dolayı ceza yedin mi benim raporlamamdan dolayı

ee çocuğum zaten öyle değil mi niye yadırgadın ki davranışlarımı
sen de hamlelerine dikkat et laf sokma eğilimine girme

Arkadaşlar lütfen erkek gibi kavga edelim. Kibar feyzo gibi tartışmalara son verelim.

Arkadaşlar maçı indirmeden full izleyebileceğim bir link varsa özelden atabilir misiniz?

Seneye alacağımız yeni Avrupa kupamız şimdiden hayırlı olsun.
Bu galibiyeti paraya çevirmemiz lazım. Özel tişört falan yapılmalı.

bak hala saçma saçma konuşuyon sonra senle uğraşmadım oluyo herşeyden laf sokma çabası sorun bu tavrında
kim lig bitti fener şampiyon oldu dedi yaw başkalarının dediğini ben demişim göstermeye çalışıyon hala
seninle kişisel bi sorunum yok ama bu tavrınla var
üst perdeden bakıp diğer insanlara hemen yafta yapıştırıyon bilip bilmeden ayrıca dediğin bişey tutunca sanki tek sen demişsin gibi davranıyon videodaki adam gibi davranıyon işte neden bozuldun ki ;D

yaa hala iftira peşindesin ne tarafı ne yöneticisinden bahsediyon yaw
aha @Alper Altun burda sor kendisine senin konudan atılman söylendi ben şimdi atmayayım az ön münazara ediyoduk yanlış anlar dedim
sen kendi kafanda kurup duruyon sana mobing yapsam mesajını silerim konudan atarım yaptım mı böyle bişey ya da benimle olan diyalogundan dolayı ceza yedin mi benim raporlamamdan dolayı

ee çocuğum zaten öyle değil mi niye yadırgadın ki davranışlarımı
sen de hamlelerine dikkat et laf sokma eğilimine girme
Bu başlıktan mı atılacaktım :) 20 yıl sonra galip geliyoruz lideri yakalıyoruz kime ne yazmışım ki atılacaktım bu başlıksa kastın :) Bak demek ki haklı çıkmayayım diye puan kaybı isteyen bile var sonucu çıkar.

Mehmet esas siz benimle üst perdeden konuşuyorsunuz da algı bunlar tabi farkında olmayabilirsiniz. Ben @Alper Altun mu benimle uğraşıyor bilemem senle konuşuyoruz.

Sen laf sokarsan bu videodaki gibi cevabını veririm ondan diyorum benimle istersen muhatap olma. Bu arada engelle diyen sizsiniz yoksa uçuyorsun diye ne oldu şimdi ayıp mı oldu???

Benden rahatsız oluyorsan asgariye indirelim etkileşimi onu diyorum var mı yanlış bir şey???

ERjWDsxWAAAcgTr

Bu başlıktan mı atılacaktım :) 20 yıl sonra galip geliyoruz lideri yakalıyoruz kime ne yazmışım ki atılacaktım bu başlıksa kastın :) Bak demek ki haklı çıkmayayım diye puan kaybı isteyen bile var sonucu çıkar.

Mehmet esas siz benimle üst perdeden konuşuyorsunuz da algı bunlar tabi farkında olmayabilirsiniz. Ben @Alper Altun mu benimle uğraşıyor bilemem senle konuşuyoruz.

Sen laf sokarsan bu videodaki gibi cevabını veririm ondan diyorum benimle istersen muhatap olma. Bu arada engelle diyen sizsiniz yoksa uçuyorsun diye ne oldu şimdi ayıp mı oldu???

Benden rahatsız oluyorsan asgariye indirelim etkileşimi onu diyorum var mı yanlış bir şey???
Öf çok uzatıyonuz ya vuruşun bitsin

Geri
Üst Alt