- 28 Ekim 2014
- 3.364
- 2.041
- 913
tolga rezili su golü atsaydi ne olurdu yani
şu an fenerbahçede olmazdı o kesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tolga rezili su golü atsaydi ne olurdu yani
Sıkıntı yok reyiz drive da olur tercih sunduğun icin söyledim mega indirirken hiz kisitlamiyo diyeEvet Google Drive:
@Hidayet Sarıdağ![]()
23.02.2020-fenerbahce--galatasaray-derbisi.mp4
drive.google.com
@Can Karabacak
Mega sonra gelecek, şimdi işim varda
Sıkıntı yok reyiz drive da olur tercih sunduğun icin söyledim mega indirirken hiz kisitlamiyo diye
Tokmak esnasında izlemek için ideal bir maç diyorum ne dersin?
Sıkıntı yok reyiz drive da olur tercih sunduğun icin söyledim mega indirirken hiz kisitlamiyo diye
Bunu bilmiyordumDriver'da sınırlama yok ki son hızla indiriyor
@Keramettin TANRIVERDİ @Serkan G. Veren @Sarper Yıldırım @Uğur İz @Uğur Bulut @Erman Türker @Tahir Mahir Koç @Mehmet Arslaner @Alper Altun @Kadir Ari @Ünsal Vardar @Kubat Tokmakçı @Berkan Yavuz @Taner Dr @Ahmed Arif Kesen @Hidayet Sarıdağ @Ozan Puki @Ahmet Özgün Güven @Umut Gül @Alper Yılmazlar @Melih Sönmez @Emrah Yıldırım @Osman SEDEN @Sergen Zeren @Can Karabacak @Oğuzhan Ölmez @Berkay Saraçoğlu @Hakan Duz @Melih Peker @Onur Bakır @Sıddık Gulbagci @Can BÜYÜK @Demir P. Baş @Rahmi Y. Aslan @Vasfi Vural @Murat Saylak @Murat Kara @Furkan Korkmaz @Aslan Karadağ @Musap Aydinli @Arif Ulu @Sertan Nalbant @Yunus Can @Musap Aydinli
yaw daha kalabalıktı ama içeriye sürüklememişim bazı kısımları render ettikten sonra farkettimVideo da Yozgatlı bile var ama ben yokum.
Evet Google Drive:
@Hidayet Sarıdağ![]()
23.02.2020-fenerbahce--galatasaray-derbisi.mp4
drive.google.com
@Can Karabacak
Mega sonra gelecek, şimdi işim varda
Keyfin nasil flüt?
Niye yawhayattaki tüm şansını dün gece kullandın![]()