- 19 Mart 2014
- 29.469
- 30.925
- 2.718
Aziz Başkannnnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim gittigim yerde yogunlukla suriyeli beyler oldugu icin derbi pek etki etmedi reis@Osman SEDEN spor salonu baya rahattı reis pzt günü olmasına rağmen ifbliler kayıp![]()

abi bizim orda da 1 tane vardı şimdi 2 3 kişi daha eklenmiş galibaBenim gittigim yerde yogunlukla suriyeli beyler oldugu icin derbi pek etki etmedi reis
Gittigim yeri görmen lazim rocky 3 filmin 2. yarisindaki tough gym denen yere benziyor![]()
Falcao‘nun golünde musleranin sevincin videosu varmi? Izlememis penaltyi muslera, ama gol sonrasi sevincini bulamadim malesef
Scarlet johansson muhtemelen fenerin onlara yapmamıza izin verdikleri pekçok şeyi yaptırmazdı kendine... yok oradan olmaz... yok iki dakikada olmaz, yok ağzımla sadece yemek yerim yok ışıkları kapa... gerçi fener de kapatıyor ışıkları amaScarlett Johansson ile ateşli bir gece geçirsem ertesi sabah bu kadar mutlu uyanmazdım. Güne pamuk helva kıvamında uyandım yav.
Hayır bazen lan bu gördüğüm uzun bir rüya mı acaba diye tereddüte düşüyorum ciddi ciddi. Bünye hala alışamadı duruma.![]()
@Keramettin TANRIVERDİ @Serkan G. Veren @Sarper Yıldırım @Uğur İz @Uğur Bulut @Erman Türker @Tahir Mahir Koç @Mehmet Arslaner @Alper Altun @Kadir Ari @Ünsal Vardar @Kubat Tokmakçı @Berkan Yavuz @Taner Dr @Ahmed Arif Kesen @Hidayet Sarıdağ @Ozan Puki @Ahmet Özgün Güven @Umut Gül @Alper Yılmazlar @Melih Sönmez @Emrah Yıldırım @Osman SEDEN @Sergen Zeren @Can Karabacak @Oğuzhan Ölmez @Berkay Saraçoğlu @Hakan Duz @Melih Peker @Onur Bakır @Sıddık Gulbagci @Can BÜYÜK @Demir P. Baş @Rahmi Y. Aslan @Vasfi Vural @Murat Saylak @Murat Kara @Furkan Korkmaz @Aslan Karadağ @Musap Aydinli @Arif Ulu @Sertan Nalbant @Yunus Can @Musap Aydinli
Halay cekiyoz.