Falcao‘nun golünde musleranin sevincin videosu varmi? Izlememis penaltyi muslera, ama gol sonrasi sevincini bulamadim malesef

Benim gittigim yerde yogunlukla suriyeli beyler oldugu icin derbi pek etki etmedi reis :asd:
Gittigim yeri görmen lazim rocky 3 filmin 2. yarisindaki tough gym denen yere benziyor :asd:
abi bizim orda da 1 tane vardı şimdi 2 3 kişi daha eklenmiş galiba
son 2 3 aydır fena bi yoğunluk var yaw çok manasız 1 kalabalık

Bakın dün hakem adam gibi maç yönetti koyduk. Yıllardır hakemlerle zaten bukadar uzadı sahasında kupa kaldırdığımızın takımını yenmek.

Scarlett Johansson ile ateşli bir gece geçirsem ertesi sabah bu kadar mutlu uyanmazdım. Güne pamuk helva kıvamında uyandım yav.
Hayır bazen lan bu gördüğüm uzun bir rüya mı acaba diye tereddüte düşüyorum ciddi ciddi. Bünye hala alışamadı duruma. :D

Dün çok iyi oynla eze eze fbyi yendik. Takım sonnda uyum sağladı ve top oynamaya başladı. Bunun sonunda şampiyonda olabiliriz ama sonra ne olacak. Lemina, onyekuru, seri gibi takımın en iyi oyuncuları gidecek seneye yine baştan takm kurmaya uğraş dur. İddaa ediyorum şu kadro ufak dokunuşlarla avrupada bile iş yapar, derbileri yıllarca kazanır. Yazık olacak bu kadroya.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Scarlett Johansson ile ateşli bir gece geçirsem ertesi sabah bu kadar mutlu uyanmazdım. Güne pamuk helva kıvamında uyandım yav.
Hayır bazen lan bu gördüğüm uzun bir rüya mı acaba diye tereddüte düşüyorum ciddi ciddi. Bünye hala alışamadı duruma. :D
Scarlet johansson muhtemelen fenerin onlara yapmamıza izin verdikleri pekçok şeyi yaptırmazdı kendine... yok oradan olmaz... yok iki dakikada olmaz, yok ağzımla sadece yemek yerim yok ışıkları kapa... gerçi fener de kapatıyor ışıkları ama :) o hariç fener gibisi yok bu konularda...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tutanımız cok saglam nazar degmesin atanımızda sezon sonuna kadar saglam kalırsa ts usaklarıyla biz götürür bu olayı

yeterki deplasmanlarda pasif kalmayalım

Bu kadar büyütecek birşey yok. Yıllardır Kadıköy'de bu şikecilerden daha iyi futbol oynuyoruz zaten. Bu Kadıköy tetikçisi hakemleri bizim maçlara da verseler 150 sene kaybetmeyiz :-) Geçen sene feghoulinin faul pozisyonundan sonra tamamen art niyetli olduklarını anlamayan kalmadı. 20 senedir ilk defa faule faul diyen, çifte standart uygulamayan hakem gelince durum ortada. Ee bundan 5 yıl sonra kimse sizin kaç yıl yenilmediğinizi konuşmayacak ama bizim 12.05.2012 tarihinde sahanızda nasıl kaydığımız 50 sene sonra bile konuşulacak. Buda size yeter :D Hak yiyip gak diyenlere, gecemizi gündüzümüze karıştırıp, inancımızı daha çok artıranlara, tekrar geçmiş olsun..

J.M. Seri'nin birseysel Derby Performans vidrosunu izlemek isterim.

Herif tam "50e Barça ya gider" zamanına geri döndü.

Topu sakladı, oyunu arkadan açtı, pas istasyonu oldu....

Şanlı formamız ile en iyi maçını oynadını diyebiliriz.

Lemina - Seri
___Akbaba

Orta saha Tandemi Şampiyonluğu getirir.
galatasaray-da-seri-ile-yollar-ayriliyor-12624399_251_m.webp

Geri
Üst Alt