20 yıl sonra feneri deplasmanda yenmişiz. Hamza hocam sende bi yardımcı olursun artık. Bu galibiyetimize gölge düşürmezsin değil mi.

Ilk yari maclar bitsede gitsek modunda geçiyordu ve maclarin gelmesini istemiyordu insan bazen ama su anda sabırsızlıkla bekliyoruz. herseyi geçtim takımda gözle görülür bir düzelme var büyüksün hocam üstümüzdeki ölü toprağını attik ayni konsantrasyon ile önümüzdeki maçlara çıkmalıyız.. geçen sene şampiyon olduk fakat üst üste 4 galibiyetimiz yoktu sanırım simdi ise 7 de 7 yaptık

Stancu formda tehlikeli olabilir deniyor da Donk-Marcao-Muslera üçlüsüne karşı formda olsa ne yazar ya ;D

lemina yetişirse nasıl bir orta saha olacak zorlu maçlarda seri-lemina-ömer bayram kolay maçlarda emre seri lemina mı olur acaba.Ama ömeride yedeğe çekmek olmaz hocamızın işi çok zor ya

Lemina fizyoterapist eşliğinde koşulara başlamış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gençlerbirliği maçı için Akhisar maçı gibi olabilir diyen çok kişi görüyorum twitter'da. Bence erken gol bulursak Gençlerbirliği çözülecek 5'e kadar gidecek.
zaten genclere bir gol saplarsan ikinciyi ucuncuyu bulursun.
defanslari cok iyi degil ama onde oynayan oyuncular surekli tehlike yaratabilir oyuncular saydim onceki sayfalarda: sio ve sessongon. bunlara cok dikkat edilmeli hele sessongon oyunu dikta etmeye calisan bir isim, calimda atabiliyor. defansi bi dengesiz bulursa affetmiyecek bir isim maalesef.

Galibiyet bizimdir!

Kendi sahamizda Genclerin sansi yok.

Falcao önde yine güzel isler yapip Onyekuru saplar ;)

Geri
Üst Alt