...................Melo.................
........... Seri.........Xavi..........
Messi...... Falcao.... Onyekuru

Hepsinin 30 yaş altı olduğu zaman birlikte oynadığını düşünüyorum off off

Seri orta sahanın ortasında oynamaya devam etsin, istediği topları alsın pas alsın-versin yani kendisi sürekli oyunun içinde olsun

Sivas'ın üzerine Onyekuru ve Sekidika ile birlikte gidelim. Sivas hızlı kanatları savunabilen bir takım değil, üstelik onlar da kanatlardan saldırmak isteyecektir. Onyekuru & Sekidika ikilisiyle beklerini çürütebiliriz

Orta sahada Emre Akbaba'nın sağ kanatta Feghouli'nin oynaması gereken maç bu değil. Sivas deplasmanında biraz daha çevikliği yüksek, mücadele gücü olan bir takımla sahada olmalıyız

67906.jpg

Seri'den Onyekuru'ya gelen Goiano'nun arkasına uzun toplarla Sivas'ı hacamat edeceğiz. 3 yıl sonra ilk defa savunma hücum olarak hem dengeli, hem de efektif bir Galatasaray'a sahibiz. Onyekuru'muz da girdiği 5 pozisyonda 1'ini gol yapabildiği istatistiğini biraz yükseltirse çok rahat maç oynarız. Bizim için en zorlayıcı maç Alanya olacak. Hele iç sahada çok ters onlar bize. Ama daha oraya var, önce dandik Fener'in 90+3'de 3. golü yiyene kadar yarım saat kalesini abluka altına aldığı Sivas'ı yenmek durumundayız.

Rıza son iki maçtır bizim takımı oynatanın seri olduğunu görmüştür ve önlem alacaktır. Terim'in başka planlar yapması lazım. Her ne kadar sevmesem de belhanda ya çok iş düşecek bu maçta, onun performansı belirleyecek bence maçın skorunu...

Herkes Mert Hakan yatacak diyor da sırf yattı demesinler diye extra oynamasından korkuyorum. Umarım başımıza bela açmaz. Zaten bize zararı en çok eskiden Galatasaray'da oynayanlar veya Galatasaray taraftarı olan futbolcular verdi. Mesela Stancu, mesela Mustafa Zarp.

Bence başakşehir maçıyla beraber puan kaybetme ihtimalimiz olan 2 maçtan biri..Eğer bu maçı kazanirsak sivas'a havlu artırırız ve bence ligde 17'de 16 yaparız en kötü..

Lemina oynarsa şahane olur ama oynamazsa Kadıköy şablonuda işe yarar.

aşırı zor bir döneme neredeyse hiç puan kaybetme lüksümüz olmadan girmek büyük sıkıntı.

bu sene şampiyonluk giderse ilk yarıdaki büyük hatalarımızdan ötürü gidecek. berbat oyunumuzdan bağımsız olarak evdeki ankaragücü, konya ve deplasmandaki malatya maçlarında son dakikaları dikkatli geçirebilsek 6 puanımız daha olacaktı. ayrıca başakşehir maçında lemina dikkatli olsa hem 1 puan daha alacaktık hem de rakip 2 puan az almış olacaktı. ama maalesef şartlar bizi bu noktaya getirdi.

fakat geçen seneden farklı olarak bu sene ikinci yarı başladığından beri ite kaka değil de biraz daha ne yaptığını bilir bir oyun oynuyoruz. normalde şampiyon olamazsak ft gitmeli diye düşünüyordum ama son haftalardaki görüntümüzü sürdürebilirsek gelecek yıllar için tutunabileceğimiz bir oyun planına sahip olabiliriz. bunu başarabilirsek şu kırıcı fikstürden çıkamayıp şampiyonluğu kaybedersek dahi terim ile devam etmek mantıklı olabilir.

Ben nedense bu maçı çok rahat geçeceğimizi düşünüyorum, umarım öyle de olur.

Biz Fenerbahceyi götürdük!
5-0 / 6-1 okacakti, Onyekuru atsa...

Sivas i da geceriz emin olun tek ihtimal o !

hoca bu sezon belkide ilk defa bir mac özelinde takıma varyasyonlu taktik çalıştırdı taraflı tarafsız herkes hayran kaldı ve şikecileri gömdük

akbil sivas alanya gibi takımlara karşıda fatih hoca yine aynı ciddiyetle taktikler hazırlamalı rakibi ciddiye alarak izleyerek

bu maçta lemina bence bejeke maçı var diye riske edilmez o yüzden orta üçlü seri ömer belhanda olmalı bence.Vurur geçer Büyük Galatasaray Taraftarına güven ,rakiplere düşmanlara kem gözlere korku veririz.

Geri
Üst Alt