bu maçta lemina bence bejeke maçı var diye riske edilmez o yüzden orta üçlü seri ömer belhanda olmalı bence.Vurur geçer Büyük Galatasaray Taraftarına güven ,rakiplere düşmanlara kem gözlere korku veririz.

Oynayabilecekse oynar riske edilmeyecek haftalar geçti gitti hepsi final sivas içeride hiç kaybetmemiş ayrıca beşiktaştan daha iyi takım bu maç daha zor yani. İhtimal varsa oynamalı.

Beraberliğe tamam diyen arkadaşlar var. İyimisiniz siz ?

Trabzon ile başak puan kaybetmiyor görüyorsunuz. Berabere kalırsak trabzonun malatya maçınıda alacağını varsayarsak puan farkı 5 olur. O Farkta kolay kolay kapanmaz.

Hele başak tam sinsi. Aradan sıyrılıp gitme ihtimali en büyük takım. O yüzden seriye devam etmemiz gerek.

Sivası hiç beğenmiyorum rahat almamız lazım bir pislik olmazsa

Beraberliğe tamam diyen arkadaşlar var. İyimisiniz siz ?

Trabzon ile başak puan kaybetmiyor görüyorsunuz. Berabere kalırsak trabzonun malatya maçınıda alacağını varsayarsak puan farkı 5 olur. O Farkta kolay kolay kapanmaz.

Hele başak tam sinsi. Aradan sıyrılıp gitme ihtimali en büyük takım. O yüzden seriye devam etmemiz gerek.
Ha çok yaşa rengo, bu ihtimallerin bilincinde maça çıkıp basıp geçmeliyiz

Dep maçlarında çok rahatım basıp geçmekle kalmayız gözdağı da veririz yine , içerdeki maçlardan daha çok çekiniyorum şahsen.

bu maçta lemina bence bejeke maçı var diye riske edilmez o yüzden orta üçlü seri ömer belhanda olmalı bence.Vurur geçer Büyük Galatasaray Taraftarına güven ,rakiplere düşmanlara kem gözlere korku veririz.
Lemina'nin riske edilmesi gereken tek deplasman Sivas. 3 rakibimiz icinde en sert takim. Ustelik Sivas deplasmanindan da galip donmek rakipleri psikolojik cokuntuye ugratir. Insallah riske edilebilecek kadar iyilesmistir.

Sivasın orta saha ve hucum hattı fena olmasada savunması leş özellikle onyekuru gününde olursa maç sandıgımızdan kolay geçer

Şanı büyük Osmanpasa
oynar inşallah

Herkes Mert Hakan yatacak diyor da sırf yattı demesinler diye extra oynamasından korkuyorum. Umarım başımıza bela açmaz. Zaten bize zararı en çok eskiden Galatasaray'da oynayanlar veya Galatasaray taraftarı olan futbolcular verdi. Mesela Stancu, mesela Mustafa Zarp.

Adam gibi topunu oynasin gerisi bizi ilgilendirmez. Sirf bize gelecek diye yatmasini uman varsa Galatasarayli falan degildir zaten, daha cok Fenerbahce ye yakisan düsünce yapisi bu.

Bu hafta başak göztepe ile ts gazisehir ile deplasmanda oynuyor.. Bu maçlar da puan kaybederlerse bizim için beraberlik kötü olmaz..Sivas deplasmanını geçmiş oluruz ve yine herşey kendi elimizde olur..Ki bir sonraki hafta ts-basak maçı olacak..

Umarim kadin taraftarlarimizi mutlu eden bir mac olur

Geri
Üst Alt