Fener haric hep alt sira takimlari ile oynadik simdiye kadar. Artik kritik viraja girdik. Sivas, Basaksehir ve Alanya deplasmanlarinin disinda ic sahada Besiktas ve Trabzon'la oynayacagiz. Konya macinda 38 bin, Kasimpasa macinda 43 bin, Fener macinda full stada oynamistik. Malatya 36, Gencler 39 bin. Yavas yavas taraftar inanmaya basladi. Artik 40 binin altina düsmeyiz.

Muslera
Mariano.. Donk.. Marcao.. Sarrachi
Lemina.. Seri.. Ömer
Feghouli.. Falcao.. Onyekuru

Okan
Şener.. Ahmet.. Emin.. Linnes
Taylan.. Belhanda.. Akbaba
Jesse.. Andone.. Adem

Kadromuz gerçekten çok iyi durumda şuan

Zabaa gada oynasak yenilmeyiz 3-4 atariz kahveci rizaya mac vereceksek

Yazmayın böyle ya olur da puan kaybedersek insan hayal kırıklığına uğruyor.
Gören de sanacak evinde kayseri ile maça çıkıyorsun. Rakibin sahasında yenilmemiş hiç.

Sor bakalım yeğen sor onlaraaa...
içeride GALATASARAY ile oynadınız mı bu sene de.. de onlaraaa.. :)
biz eğilmediğimiz sürece kimse kendini bizden büyük görmesin. Bizim DNA'mız ve geçmişimiz bu tarz galibiyetler ile doludur bence tarihi sorgulamak için yanlış taraftasın

Sivas iç sahada 9 galibiyet 3 beraberlik almış, ligde sahasında mağlup olmayan tek takım. Harbi zor maç ya Fener maçı gibi kolay geçmez.
Önem derecesi yüksek maçlara çok iyi konsantre oluyor şu dönemde takım. Ben hırslı olacaklarını düşünüyorum. Ters ve zor bir takımız. Teknik kapasitesi en yüksek takımız şu an diyebilirim. Bu tehdit rakiplerin kendi oyununu oynamasını engelliyor. Hücumdaki tehditlerimiz Sivas'ın oyununu etkileyecektir.

süveterli rıza köyüne dönecek maç sonu ağlayışlarını görebiliyorum

Sivasspor'un güçlü yönlerine bakacak olursak; orta alanda yüksek bir fizik güçleri var, rakibi iyi bozuyorlar. Kazandıkları toplarla Mert Hakan ekseninde hızlı ve kalabalık hücum ediyorlar. Yatabare gibi stoperleri inanılmaz yıpratan bir santraforları ve bire birde en etkili oyuncuları olan Fernando var. Mariano'yu açık alanda yakalarsa başımıza iş açabilir. Öte yandan bekleri sıkıntılı bir ekip. Onyekuru zaten tek başına ciddi bir silah ve karşısındaki Goiano da bizim Mariano gibi yumuşak diyebileceğimiz bir bek. Orayı paramparça edeceğimizi düşünüyorum. Yine sağ kanatta da Mariano, Feghouli ve Belhanda'yla (veya sağ içte kim oynayacaksa) Uğur Çiftçi'nin arkasını iyi işleyeceğimizi tahmin ediyorum. Falcao da yine rakip stoperleri sağa sola gezdirip dengelerini bozacaktır. Lemina da dönmesi halinde Mert Hakan'ın etkisini çok azaltacaktır. Özetle kağıt üstünde çok zor görünen bu deplasmanda Galatasaray'ı avantajlı görüyorum. Doğru yaptığımız şeyleri sahaya yansıtmaya devam ettiğimiz sürece kalitemize karşı koymaları zor. Yürüyedur.

Bu ilk 11 oynar :
Muslera

Mariano - Donk - Marcao - Saracchi

Seri
Lemina - Omer

Feghouli - Falcao - Onyekuru

belhanda gamzısı sonradan girip katkı sağlayacak adam değil

sonradan girdiği için maçı iplemeyecek cinste birisi. katkı almak istiyorsan 11 başlatcan :d

11 de başlatsan tek başına da sahaya sürsen adam keyfi istedi mi biraz oynar sonra leğeni tutamaz başlar şoparlığa . videodaki gibi . terim haklı bu adam resmen ruh hastası :)

Geri
Üst Alt