İlk yarı ne kadar iyi oynadıysak, ikinci yarı tel tel döküldük, çok kötüydü ikinci yarı.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Donk Stoper oynayınca... Orta saha ya değişiklik olarak alamıyorsun. Stoperin olsa Donk ile böyle maçlarda OS'yı kazanırsın.

1 puan verelim bu maç oynanmasın denilse belki de %50 tamam derdi. Ancak Sivasspor hiçbir şey oynamadı ve bana göre penaltı olmayan bir pozisyondan beraberliği yakalayınca insan tabi ki üzülüyor. Karalar bağlayacak bir durum yok, galibiyeti çok istedik ve hak ettiğimiz için üzülüyoruz.
Fatih hoca maçı çok iyi okudu, hamleleri de çok iyiydi. Onyekuru çok kötü bir performans sergiledi biraz iyi olsaydı maçı koparmıştık.
Ne olursa olsun galibiyet için her şeyi yapan ve maç berabere giderken Sivas'ı yarı sahasına hapseden bu takımı ben alkışlarım, her puan kaybımız keşke bu şekilde olsa. Teşekkürler Galatasaray.

Neyse olan oldu 1 puana tav olmak kötü ama yapacak bişey yok.
Trabzonun malatya maçını galip geldiğini farzederek

Trabzon 52
Başak 52
Biz 49

Her ikisinide yeneceksin şampiyon olacaksın bu kadar basit.

penaltı penaltı degıl penaltı tekrar edılmesı lazım takım cok ıyı oynadı kımse lagaluga yapmasın

ESmobnWXkAE73VL

Bu penaltı tekrar gerektirmez mi?

Topu yine Emre Kılınç tamamladı diye tekrar ettirmedi sanırım.

Bu sonucun bizim için anlamı şu...

Ts..bjk ve başak maçlarınsa beraberlik hakkımız yok artık

Riza hoca ikinci yarida iyi defans yaptirdi takima. Ozellikle topsuz alanda. Hep geriye top cikarttik. Iceri top attirmadi. Attiklarimiz da havadan olunca kesmesi daha kolay oldu. Seri, Omer, Saracchi, Lemina bombok oynadilar. Muslera, Marcao, Falcao, Fegh iyiydi. Adem ve Emre'yi oyuna aldim madem oynamalari gereken yerdeki adamlari cikarsaydi hoca bir sansimiz olurdu geride de zorlanmazdik.

Takım ıyı oynadı ft yuzunden berabere kaldık desek kac kısı begenmez

Kendi evinde hic gol yememis takima 2 attik

Ortasahayi bosaltmasak 3’u, 4’u de rahat atabilirdik

Yalniz bu bariz pozisyonlari kacirma hastalik olmaya basladi

Hadi zayif takimlarda sorun olmuyor da boyle maclarda bunlari atip fisi cekeceksin

Onye son tercihlerde cok tecrubesiz
Hem karsi karsiyalari kaciriyor
Hem rahat penalti alabilecegi yerde israr ediyor alamayacagi yerde dusuyor
Hem riskli fantezi pas deneyip rakibi kontraya cikariyor
kendine guveni yok, fobi olusmus resmen adamda kaciririm diye

Zemin patates tarlası gibiydi o yüzden takımımızın oyununu çok etkiledi ona rağmen ben bugünden bu oyundan çok memnunum. yeterki bu oyunu devam ettirelim

Geri
Üst Alt