Yav kötü oynayıp kaybetsek üzülmem , gayet iyiydi oyun, hakettiğimizi alamadık buna yanıyorum.
Vardaki kimse + mete uydurdu işte bi penaltı, sonrası malum..

Bu puan kaybı bizi psikolojik olarak da baya etkiler. Şampiyonluk şansımız bence baya azaldı. Sivas kim arkadaş, yen geç. Misal bitik bjk yeri geliyor alanyayı deplasmanda yeniyor, ya biz? İkinci yarı “mıy mıy” futbolu... rezalet

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Neyse olan oldu 1 puana tav olmak kötü ama yapacak bişey yok.
Trabzonun malatya maçını galip geldiğini farzederek

Trabzon 52
Başak 52
Biz 49

Her ikisinide yeneceksin şampiyon olacaksın bu kadar basit.

Malatya haftalardir kazanamiyor yenerler trabzonu

Penaltı olmasa bile.gol.yiyebilirdik çünkü atamiyoruz 10 pozisyona girip anca 1i giriyor

Sonuc kotu degil. Yonetim susmaya devam etsin sampiyonluk gittikten sonra cikar aglarlar. Penalti pozisyonu herhangi baska bir takima olsa VARdan uyari dahi gelmez gelsede ceza sahasi icine cekilmezdi. Orospu cocuklari. Ama ne yaparsaniz yapin bu takim artik top oynaya baslamis. Sonuc her zamanki gibi size husran olur.

1 puan iyidir feghouli kaleciyle karşı karşıya 2 net gol pozisyonu kaçırdı ilk yarı yüzde 99luk gol pozisyonu birini atsa 2 farklı devreye girsek kesin yenerdik

Son 10dk herkes ileriye gitti orta sahada bir tek Seri kaldi kimse yanina gelip topu istemedi hoca da kenardan izledi, Emre Akbaba yerine Belhanda oyuna girmeliydi.

Son 2 maç harici hep böyleydi zaten biz düzeldi sanıyorduk ama rakipten dolayıymış.
Ya yine rolu degisti Leminanin rolunde cok daha iyi ikisi belli ki olmuyor. Son dklarda zaten cikmaliydi. Ama ben futbolculara laf soyletmem Sarrachiya haric su zeminde.

Mert Hakan ve Emre Kilici bu takima alinmamali bunuda ogretdim.

Bu puan kaybı bizi psikolojik olarak da baya etkiler. Şampiyonluk şansımız bence baya azaldı. Sivas kim arkadaş, yen geç. Misal bitik bjk yeri geliyor alanyayı deplasmanda yeniyor, ya biz? İkinci yarı “mıy mıy” futbolu... rezalet

Kim dediğin svas övdüğün beşiktaşa 2 kez koydu.

Sivas kim arkadas ? Avrupada her macta gol atan takim sivas hemde tek. Ligde ic sahada yenilgisi yok. Liderle üç puan var yav nereye düşüyor sansimiz ? Ne bekliyordun 17 de 17 mi yapacaktik ?

Bu maçta puan kaybı olduysa o hakem düdük asmalı başka türlü soğumam ben şampiyonluğa etki edecek bir maçta verdiği penaltı inanılır gibi değil o Varda kim varsa onun da düdüğü asılmalı ne bokuna çağırıyorsun bu pozisyonda.

Çok pozisyona giriyoruz ama değerlendiremiyoruz, bu sorunda bu sezon pek çözülmeyecek gibi. Bugun Onyekuruya ne kadar kızsakta o olmasa pozisyona giremeyeceğiz.

Sezonun ilk yarısı o saçma sapan oyun ve puan kayıpları olmasa sonuca kötü değil derdik de şu an kazanmamız gerekiyordu.

Geri
Üst Alt